Witam,
otóż od dłuższego czasu jestem szczęśliwym posiadaczem myszy zamieszczonej w temacie.
Jednak po formacie kompa(z windows xp sp2 na to samo) którego dokonałem nie wszystko działa tak jak powinno, mianowicie problem tkwi w tym ,że po ściągnięciu driverów i po zainstalowaniu ich, gdy chcę już skonfigurować (ó?) mysz - suwak, oraz reszta dostępnych funkcji w programie nie działą Nie wiem dlaczego tak jest, czy mi brakuje jakiegoś programu czy cuś? Sprawdzałem na innym kompie i tam wszystko działa jak powinno. Może mi ktoś poddać jakiś pomysł co może być tego powodem?
Z góry dzięki.
jestem pewien, jak to jeszcze sprawdzałam,instalowałem od nowa, brałem jakieś inne wersje to wszędzie nie działał mi suwak odpowiedzialny za zmianę czułości/dpi, reszta funkcji działa prawidłowo....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum