Quake Live Forum

FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
stan wstrzymania
Autor Wiadomość
ddde2

Wysłany: 2011-10-14, 11:30   stan wstrzymania

Witam,
Mam problem zainstalowalem sobie quake III podczas gry komp przechodzi mi w stan wstrzymania normalnie jakby sie wylaczyl pozniej jak odpale dzieje sie tak co chwile pierwsza gra moze trwac z 10 min pozniej juz sie tak dzieje cały czas ;/ jaki moze byc tego powod. Jak do tej pory dzialo sie tak tylko w tym przypadku

Orth 
Nest

QL Login: Orth
Wysłany: 2011-10-14, 16:07   

a to oryginalna wersja? licz się z tym że tak naprawdę nie wiesz gdzie to było i nie wiesz kto coś przy tym majstrował, może to coś ze sterownikami a może ktoś magicznie pod aplikacje podpisał skrypt hibernacji systemu.

ddde2

Wysłany: 2011-10-15, 12:06   

niestety nie jest oryginalna ;/ ale znajomy z mieszkania korzysta wlasnie z tej samej wersji i nie wystepuja u niego takie problemy. Czyli co mozliwe ze moze to byc problem ze sterownikami? Na poczatku moge pograc tak z 10 min ale pozniej jak probuje dalej to zdaze tylko wylaczyc zeby dalej sie tak nie dzialo

[ Dodano: 2011-10-16, 00:53 ]
zauwazylem ze podczas gry procesy mam takie: Pamięć (prywatny zestaw roboczy) 103 604K to nie duzo ale Procesor CPU 90 skad przy takiej grze az tyle ;p/? mam laptopa z windowsem 7, procesor X2 2,20 GHz i 4GB ram dlaczego takie rzeczy sie dzieja wie ktos jak z tym sobie poradzic czy nie bardzo da sie cos zrobic ;p

Odpowiedz do tematu