Wysłany: 2010-04-05, 14:47 Zawiecha w menu/escapie
Gdy wbijam na serva i mam wybór teamu/naciskam esc podczas gry/otwieram konsolkę mam ogromne ściny i dopiero po chwili da się ruszać myszką (jakieś 30sec). A na gorszym kompie nie mam tego problemu. Oczywiście stery nowiutkie, reinstall firefoxa kilkanaście razy. Może ktoś wie w czym problem?
PS. Próbowałem na gorszej rozdzielczości itd. ale ten sam efekt. A na gorszym kompie na full detalach itd. nie mam ścin w menu. :/
u mnie problem taki również występuje, objawia się to strasznie brzydkim lagometrem. Wyłącz zaporę systemową, a możliwe, że to pomoże. U mnie niestety włączona być musi, bo win obraża się na mnie jak wyłączę generując problemy
Hej mam ten sam problem. Wcześniej QL działał bez problemów, ale kiedy zrobiłem sobie format i laptopa przywróciłem do ust. fab. to pojawił się właśnie ten problem. Odinstalowywałem QL i instalowałem jeszcze raz i nic nie dało.
Czy ma ktoś pomysł jak się pozbyć tego problemu?
PS: dodam, że ustawienia w QL ustawiłem na low gdzie się tylko da
z góry dzięki za pomoc.
hatt
QL Login: hatterka Pomogła: 1 raz Posty: 29 Skąd: KrK
Wysłany: 2011-09-15, 15:26
obstawiam firefoxa. też tak miałam nawet teraz nieraz mi sie zawiesi tak ze tylko alt+f4 pomogą. w firefoxie strasznie bruździ plugincontainer. sama gram w qlive z avanta - taka przegladareczka na explorerze - bez problemow. do stron i surfowania mam comodo - na chromie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum