Dlaczego jak wpisuje bind c weapon 6 ; cg_drawgun 0 ; itd to mi się to stosuje do wszystkich broni? Do każdej trzeba potem taki bind zrobić by wszystko działało?
ponieważ, ustalając cg_drawgun 0 ( widok broni wyłączony ) takie ustawienia "zapisują się" i jeżeli przy innych broniach nie masz wpisane cg_drawgun 1 to cały czas będzie obowiązywać drawgun 0
no tak niestety jest, dlatego lepiej używać jednych ustawień :P
hehe, jak grasz 4fun to tak, ale jeżeli zależy ci o poprawienie celności i nadawanie większych obrażeń o kilka procent itp. to czułość, celownik do każdej broni jest wskazana.
[ Dodano: 2010-09-18, 23:53 ]
mazzo napisał/a:
bind 3 "weapon 2; cg_drawgun 0; sensitivity 666; cl_mouseaccel 11; cg_crosshairstyle 4, cg_crosshairsize 50; cg_crosshaircolor 3"
itd itd mozna dopisywac kolejne komendy nie wymagające restartu gry
to chyba najbardziej lamerski sposob. Wszyscy z pro przypisują te ustawienia do zmiennych np.
No i to jest bardzo dobry sposób którym wreszcie zrobiłem to co chciałem.Dałbym Ci pomógł ale nie mój temat ale myślę że i autorowi tego tematu by to pomogło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum