Wysłany: 2011-03-24, 00:50 Kilka pytan początkującego
Witam gram w ql od nie dawna i powoli zaczynają mi się nudzić podstawowe mapki , myślę nad zakupem konta premium albo pro ale z tego co widzę w wyszukiwarce serwerów to mam tylko 3 serwery premium i zawsze są puste a pograłbym w ca albo duela na nowych mapkach i fajnie by było żeby skill nie był przesadzony może dopiero gdy wykupie pakiet to serwery pojawią się w wyszukiwarce i z znalezieniem gry nie będzie żadnego problemu. Jakiś posiadacz premium konta niech napisze jak to wygląda mam nadzieje pograć na innych mapach niż dm6.
Druga sprawa to sposób na głośność gry mam w miarę dobre słuchawki w opcjach i w windowsie mam volume na full inne gierki typu cod 4 grają bardzo głośno aż uszy bolą, a w ql jakoś tak cicho, chodzi o samą grę bez muzyki np jak przeciwnik nawala rakietami albo jak podnosi zbroje przydało by się to głośniej zrobić. Chciałbym się jeszcze dowiedzieć coś więcej o komendzie r_picmip ostatnio gram z ustawieniem na 16 i fajnie gra wygląda ale przeczytałem gdzieś na jakimś starym forum quake 3 że z taką wartością są problemy z niektórymi kartami graficznymi, oglądając configi pro graczy to mają ustawione do 8 i teraz nie wiem jak to ustawić żeby nie było żadnych konfliktów z grafiką chyba że w ql ten problem został rozwiązany. Przepraszam za takie dziwne pytania ale ciężko jest ogarnąć quake live nowemu
witam,
To mój 1 post na forum, mam taki problem , nie mogę zagrać w "practice" bo wywala mnie z błędem "invalid name" , sprawdzałem config i wszystko ok. Więc o co chodzi ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum