Optymalne do gry jest 125 FPS'ów, polecam cfg fox'a lub smoka. Niżej podaję linki. Ja jednak robiłem własny pod własne potrzeby zawsze uważałem, że najlepiej gra się na swoim własnym cfg.
[ Dodano: 2010-11-23, 22:11 ]
Jeszcze mam pytanie. Jak wylaczyc by nie robilo automatycznie screenow na koniec mapy i by nie krecilo samo demka ? Znaczy , jaka komenda ;d
Zauwazyłem wzrost wydajności ( nareszcie mogę grać na 800x600 :D ) jednak irytuje mnie fakt, że przy kazdym przejściu minimalizacja(alt+enter) i maksymalizacji, łączę się ponownie z serwerem ;< W moim starym cfg nie było czegoś takiego. Jak to naprawić?
Zauwazyłem wzrost wydajności ( nareszcie mogę grać na 800x600 :D ) jednak irytuje mnie fakt, że przy kazdym przejściu minimalizacja(alt+enter) i maksymalizacji, łączę się ponownie z serwerem ;< W moim starym cfg nie było czegoś takiego. Jak to naprawić?
otworz config (autoexec.cfg) w wordpadzie i zmien komende r_fullscreen na 1
Mam pytanie. Zainstalowałem owe cfg, gra się fajnie, ale jest jeden problem. Otóż nie wiem czemu ale gdy wpisuje coś w konsoli to wyświetla mi się to jakbym pisał na czacie. Jak to zmienić? Przez to nie moge uruchomić żadnej komendy itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum