witam, mam problem z ustawieniem mychy. mianowicie obecnie posiadam a4tech x-705f 3xfire, ustawione 1000 dpi, w grze komenda /cl_mouseaccel - na 0.01 (dobrze ? czy warto jej żywać ? ) a sensitivity na 40 (wszyscy mają po 5-6 lecz nie wiem czemu ja mam aż tyle) możecie pomóc mi z tym problemem ?ustawiając w opcjach np 10 sensa to sie nie rusza nic prawie.
przy okazji może wiecie jaka jest komenda by na scianach czy podłodze były slady czarne bo strzałach ????
cl_mouseaccel - jeśli Ci pasuje to używaj, ja mam wyłączone, bo nie potrafiłem zmiennego zachowania myszki ogarnąć
co do sensa - ja grałem na 11 i to już jest bardzo dużo. sprawdź jakie masz m_pitch i m_yaw. Domyślnie mają wartość 0.022 i jeśli masz mniejszą objawi Ci się to małą czułością.
jak zawsze szeryf "pomocna dłoń" ;p dzięki :)
co do czulości szczurka.... m_pitch mam 0.022 lecz m-yaw nie mogłem znaleść ;/ , no i obecnie ustawiłem sensa 40, 800 dpi na myszce (max u mnie to 1000) i max szybkość mychy na windowsie, no i accel na 5 , chyba będę zmuszony grać takim dziwnym sensem
Ustawienia myszki : windows 6, precyzja off. W menu Saiteka 800 dpi, 1000 mhz, akceleracja off. W steam ofc -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd. W QL sens 12.6 - 20cm/360° ( w każdej grze staram ustawić mysz tak, żeby swobodnie przesuwając nadgarstek o 60, 70°, postać/kursor obrócił się o 180°).
mimo chęci waszych nadal nic z tego ;/
identycznie ustawiłem jak pisałeś herflig lecz nic nie dało, mysz prawie się nie ruszała ;/
o co chodzi z tym Przyśpieszeniem reakcji portu USB ???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum