Wysłany: 2010-12-27, 13:47 Dziewczyny miotające w QL
Jak myslicie czy osoby ukrywające sie pod damskimi nickami jak hatterka ,im69,migotka,paulinka ,cały klan lejdis etc.to faktycznie kobiety ?
Mi sie nie chce wierzyć aby dziewczyny ciagnęło do takiego typu gier..Laski wolą pindrzyć się przed lustrem i ładnie wyglądać :P..alboo są mega brzydkie i wyżywają sie w grze hehe( w to mogę uwierzyć ) :)
Wysłany: 2011-02-28, 17:10 Re: Dziewczyny miotające w QL
rusko666 napisał/a:
Jak myslicie czy osoby ukrywające sie pod damskimi nickami jak hatterka ,im69,migotka,paulinka ,cały klan lejdis etc.to faktycznie kobiety ?
Mi sie nie chce wierzyć aby dziewczyny ciagnęło do takiego typu gier..Laski wolą pindrzyć się przed lustrem i ładnie wyglądać :P..alboo są mega brzydkie i wyżywają sie w grze hehe( w to mogę uwierzyć ) :)
Są różni ludzie, a pindrzenie się ;) przed lustrem w przypadku wszystkich dziewczyn jest najzwyklejszym stereotypem. Jedne lubią się malować 5h dziennie, inne wolą zamiast tego pograć piłkę na dworze ;)
Ja jestem dziewczyną i najbardziej lubię gry fpp, następnie strategie i tpp. Za czas spędzony przy Simsach ktoś by mi musiał grubo zapłacić, bo nie cierpię takich gier. Zaczęło się od Dooma1, Heretica1 i innych, pierwszych fpp z tamtego okresu. Spodobały mi się światy przedstawione w tych grach i widok oczyma postaci, jak w rzeczywistości. I tak się zaczęło. Potem były wszystkie Kłejki i większość Unreali. Obecnie gram w UT3 (top 20 wśród polskich duelowców) i QL (tu z kolei jestem lamą i gram tylko po to, by postrzelać na publikach) w obu grach mam oficjalną ksywkę Xirios, a na YT, pod pseudonimem LockheedRaptor, trochę filmików z gry UT3 (zajmuję się robieniem fragmovies i ogólnie filmikami z tej gry). Jestem najnormalniejszą dziewczyną bez żadnych kompleksów ;) Wolę jednak grać raczej pod męskimi pseudonimami, bo jak ktoś widzi "Joasię" czy "Anię", to zastanawia się czy to dziewczyna, czy jakiś gracz stroi sobie żarty, a czasem nawet padają teksty, że ten ktoś jest gejem Zdarzają się też wyzwiska od "kurew" czy "dziwek", jeśli dziewczyna gra znacznie lepiej od faceta i wkurza go to, że ma effi 20%. Kto mnie nie zna, myśli sobie, że to zwyczajny gracz, jak cała reszta. I o to chodzi, tak właśnie ma być, czyli gaming na serwerach zamiast czatu, bo faceci zaraz zasypywaliby pytaniami, od imienia i wieku, po rozmiar biustu Gram w fpp bo po prostu lubię. I powiem, że masa dziewcząt gra w fpp (przykładowo Quake'a 3 dostałam od kumpeli), jednak rzadko która rejestruje się na forach, bo raczej grają dla przyjemności niż zawodowo.
Statystyki nie grają kolego, ani wcale nie oznaczają czy ktoś coś tam potrafi grać lub nie. Moge zaraz założyć nowe konto, zagrać 3 mecze i stwierdzisz po sygnie że żem totalny newbi - bez sensu :)
Ja grywam przeważnie w robocie, dlatego tyle mi się natłukło już tego :)
Nie interesują mnie statystyki, nie zaglądam nawet na nie. Nie wiem w ogóle, po co takie coś jest prowadzone w grach MP od paru lat. Kiedyś to było nie do pomyślenia - wszystko było bardziej 4fun. Co komu przyjdzie z wiedzy, że gra równy miesiąc (to raczej dołująca wiadomość ) , albo że wyszedł z serwera 40x, bo musiał iść do szkoły/pracy?
dell dell dell tepaku. bede odpisywal bo mi sie nudzi :):) a to 13 to niestety nie wiek popaprancu. pisze bo lubie i gram tez bo lubie. ja ci w staty nie zagladam. a jezeli po nich oceniasz czlowieka to prosze cie.. misiu zejdz na ziemie bo mozesz niechcacy jebnac na twarz :*
malo tego:) z twoich postow wynika ze jestes sztywny a nawet sztywniejszy od twojego szkielecika. wyluzuj maniaku
staty staty STATY!!!!!!!!!!
''bo moje zycie to staty.."
Julian Tuwim
xD
[ Dodano: 2011-03-03, 09:01 ]
Napastnik napisał/a:
Moge zaraz założyć nowe konto, zagrać 3 mecze i stwierdzisz po sygnie że żem totalny newbi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum