Quake Live Forum

FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Dziewczyny miotające w QL
Autor Wiadomość
rusko666

Wysłany: 2010-12-27, 13:47   Dziewczyny miotające w QL

Jak myslicie czy osoby ukrywające sie pod damskimi nickami jak hatterka ,im69,migotka,paulinka ,cały klan lejdis etc.to faktycznie kobiety ?
Mi sie nie chce wierzyć aby dziewczyny ciagnęło do takiego typu gier..Laski wolą pindrzyć się przed lustrem i ładnie wyglądać :P..alboo są mega brzydkie i wyżywają sie w grze hehe( w to mogę uwierzyć ) :)

dell2 

QL Login: D3ll
Wysłany: 2010-12-27, 17:22   

im69 to -> DZIEWCZYNA =ooo

Magda z tego co pamiętam

http://rapideo.pl/rapideoUserbar.png

wojted 

QL Login: wojted
Wysłany: 2010-12-27, 22:37   

malgoska100 to też kobieta. Wiem bo to moja żona :-D . I jest baaardzo ładna... :mrgreen:

dell2 

Wysłany: 2010-12-28, 18:49   

widzę, że żona ostro pyka ;P

Frags: 46,030
Wins: 882

tak z ciekawości grywacie duele?

wojted 

QL Login: wojted
Wysłany: 2010-12-28, 22:09   

dell2 napisał/a:
tak z ciekawości grywacie duele?

Ze 2-3 razy zagraliśmy duela ale Małgosi szybko się odechciało dueli ze mną... :mrgreen:

Xrs

Wysłany: 2011-02-28, 17:10   Re: Dziewczyny miotające w QL

rusko666 napisał/a:
Jak myslicie czy osoby ukrywające sie pod damskimi nickami jak hatterka ,im69,migotka,paulinka ,cały klan lejdis etc.to faktycznie kobiety ?
Mi sie nie chce wierzyć aby dziewczyny ciagnęło do takiego typu gier..Laski wolą pindrzyć się przed lustrem i ładnie wyglądać :P..alboo są mega brzydkie i wyżywają sie w grze hehe( w to mogę uwierzyć ) :)

Są różni ludzie, a pindrzenie się ;) przed lustrem w przypadku wszystkich dziewczyn jest najzwyklejszym stereotypem. Jedne lubią się malować 5h dziennie, inne wolą zamiast tego pograć piłkę na dworze ;)

Ja jestem dziewczyną i najbardziej lubię gry fpp, następnie strategie i tpp. Za czas spędzony przy Simsach ktoś by mi musiał grubo zapłacić, bo nie cierpię takich gier. Zaczęło się od Dooma1, Heretica1 i innych, pierwszych fpp z tamtego okresu. Spodobały mi się światy przedstawione w tych grach i widok oczyma postaci, jak w rzeczywistości. I tak się zaczęło. Potem były wszystkie Kłejki i większość Unreali. Obecnie gram w UT3 (top 20 wśród polskich duelowców) i QL (tu z kolei jestem lamą i gram tylko po to, by postrzelać na publikach) w obu grach mam oficjalną ksywkę Xirios, a na YT, pod pseudonimem LockheedRaptor, trochę filmików z gry UT3 (zajmuję się robieniem fragmovies i ogólnie filmikami z tej gry). Jestem najnormalniejszą dziewczyną bez żadnych kompleksów ;) Wolę jednak grać raczej pod męskimi pseudonimami, bo jak ktoś widzi "Joasię" czy "Anię", to zastanawia się czy to dziewczyna, czy jakiś gracz stroi sobie żarty, a czasem nawet padają teksty, że ten ktoś jest gejem :-) Zdarzają się też wyzwiska od "kurew" czy "dziwek", jeśli dziewczyna gra znacznie lepiej od faceta i wkurza go to, że ma effi 20%. Kto mnie nie zna, myśli sobie, że to zwyczajny gracz, jak cała reszta. I o to chodzi, tak właśnie ma być, czyli gaming na serwerach zamiast czatu, bo faceci zaraz zasypywaliby pytaniami, od imienia i wieku, po rozmiar biustu ;-) Gram w fpp bo po prostu lubię. I powiem, że masa dziewcząt gra w fpp (przykładowo Quake'a 3 dostałam od kumpeli), jednak rzadko która rejestruje się na forach, bo raczej grają dla przyjemności niż zawodowo.

goodbye13

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-03-01, 13:06   

zarejestrowanie sie na forum oznacza zawodowstwo...

to czemu nie mam z tego kasy?! ktos za to beknie. :-x

Xrs

Wysłany: 2011-03-01, 15:14   

goodbye13 napisał/a:

Zawodowcy raczej nie rejestrują się na forum, by zadawać głupie pytania typu: jak nagrać demo czy zrobić screena :-P

goodbye13

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-03-01, 15:52   

a kaski jak nie bylo tak dalej nie ma :?:

Napastnik
Vortex Portal

QL Login: Napastnik
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-03-01, 16:10   

Tego jeszcze nie było, foki na staty wyrywać .. :mrgreen:

goodbye13

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-03-01, 17:24   

Xrs jak tam staty Napastnika?? ciacho? 8-)

Napastnik
Vortex Portal

QL Login: Napastnik
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-03-01, 19:27   

Statystyki nie grają kolego, ani wcale nie oznaczają czy ktoś coś tam potrafi grać lub nie. Moge zaraz założyć nowe konto, zagrać 3 mecze i stwierdzisz po sygnie że żem totalny newbi - bez sensu :)

Ja grywam przeważnie w robocie, dlatego tyle mi się natłukło już tego :)

dell2 

Wysłany: 2011-03-01, 20:10   

goodbye13 napisał/a:

to czemu nie mam z tego kasy?! ktos za to beknie. :-x

to 13 to pewnie wiek?
jeszcze masz za niskie IQ żeby cokolwiek zrozumieć, nie poniżaj się dalej i nie odpisuj na ten post

staraj się przemyśleć z 5 razy to co chcesz napisać to taka rade ode mnie

kasy? :)) za to, że masz lg 15%? rg 20%? tajming 0? positioning 0?

Xrs

Wysłany: 2011-03-02, 18:19   

goodbye13 napisał/a:
Xrs jak tam staty Napastnika?? ciacho? 8-)

Nie interesują mnie statystyki, nie zaglądam nawet na nie. Nie wiem w ogóle, po co takie coś jest prowadzone w grach MP od paru lat. Kiedyś to było nie do pomyślenia - wszystko było bardziej 4fun. Co komu przyjdzie z wiedzy, że gra równy miesiąc (to raczej dołująca wiadomość :mrgreen: ) , albo że wyszedł z serwera 40x, bo musiał iść do szkoły/pracy? ;-)

goodbye13

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-03-03, 08:55   

dell dell dell tepaku. bede odpisywal bo mi sie nudzi :):) a to 13 to niestety nie wiek popaprancu. pisze bo lubie i gram tez bo lubie. ja ci w staty nie zagladam. a jezeli po nich oceniasz czlowieka to prosze cie.. misiu zejdz na ziemie bo mozesz niechcacy jebnac na twarz :*
malo tego:) z twoich postow wynika ze jestes sztywny a nawet sztywniejszy od twojego szkielecika. wyluzuj maniaku

staty staty STATY!!!!!!!!!!

''bo moje zycie to staty.."
Julian Tuwim

xD

[ Dodano: 2011-03-03, 09:01 ]
Napastnik napisał/a:
Moge zaraz założyć nowe konto, zagrać 3 mecze i stwierdzisz po sygnie że żem totalny newbi
<--- dellma wez sobie do serca slowa kolegi

Odpowiedz do tematu