Quake Live Forum

FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak zgłosić czitera?!
Autor Wiadomość
SCiulaNY

Wysłany: 2011-05-13, 21:17   Jak zgłosić czitera?!

Dzis grałem z pewnym szwabem w CA, Na poczatku wszystko było oka, ale pozniej zaczał wszystkich kosić LG i nie było rady na niego. Tak jakby LG sie przylepiało do mnie. Sprawdzałem jego staty, ogolnie ma 21% acc na Lg a podczas tego meczu 78%! Chyba nawet Pro playerzy nie osiagaja takich wynikow, z tego co slyszalem to 40-pare % to dobry wynik. Chciałem to zgłosić ale nie wiem jak. Nienawidze oszustów, pewnie nie tylko mi psul zabawe.
http://www.youtube.com/watch?v=pQxPYZ1nRzs
Tak koncza cheaterzy!

msb156 

Wysłany: 2011-05-14, 02:21   

gdy zobaczysz cheatera przeejdz na spec wpisz w konsoli /record by nagrac demo z jego gry
potem idz z tym demkiem na milicje oni go odstrzelą lub wyslij to demo na support@quakelive.com i chyba tez go odstrzelą :)
a tak pozatym to mialem dziaj 73 % acc z raila na insta, jak mnie spotkasz to nie nagrywaj :P

SCiulaNY

Wysłany: 2011-05-15, 15:49   Gratsy.

Dzieki za pomoc. Tez miewalem takie wyniki na inscie, wystarczy trafic 9 na 12 strzalów, nie pisałeś że wygrałes ten mecz ;p

wojted 

QL Login: wojted
Wysłany: 2011-05-30, 22:44   

A ja po raz pierwszy jestem pewien, że grałem z cheaterem. Przyszedł detleww i rozpieprzył czerwonych używając tylko 1 broni- lg.

hatt 

QL Login: hatterka
Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2011-07-29, 11:06   

bardzo łatwo zauważyc aimbota - zazwyczaj prują na nim LG i jedyne co robia to autofire. a celownik z zatrważającą precyzją przyskakuje idealnie na kolejne cele i trzyma się na nich aż padną - a detlewww to typowy troll - nigdy nie gra - albo wali rakietami w swój tim albo czituje.

Odpowiedz do tematu