Dzis grałem z pewnym szwabem w CA, Na poczatku wszystko było oka, ale pozniej zaczał wszystkich kosić LG i nie było rady na niego. Tak jakby LG sie przylepiało do mnie. Sprawdzałem jego staty, ogolnie ma 21% acc na Lg a podczas tego meczu 78%! Chyba nawet Pro playerzy nie osiagaja takich wynikow, z tego co slyszalem to 40-pare % to dobry wynik. Chciałem to zgłosić ale nie wiem jak. Nienawidze oszustów, pewnie nie tylko mi psul zabawe.
http://www.youtube.com/watch?v=pQxPYZ1nRzs
Tak koncza cheaterzy!
gdy zobaczysz cheatera przeejdz na spec wpisz w konsoli /record by nagrac demo z jego gry
potem idz z tym demkiem na milicje oni go odstrzelą lub wyslij to demo na support@quakelive.com i chyba tez go odstrzelą :)
a tak pozatym to mialem dziaj 73 % acc z raila na insta, jak mnie spotkasz to nie nagrywaj :P
hatt
QL Login: hatterka Pomogła: 1 raz Posty: 29 Skąd: KrK
Wysłany: 2011-07-29, 11:06
bardzo łatwo zauważyc aimbota - zazwyczaj prują na nim LG i jedyne co robia to autofire. a celownik z zatrważającą precyzją przyskakuje idealnie na kolejne cele i trzyma się na nich aż padną - a detlewww to typowy troll - nigdy nie gra - albo wali rakietami w swój tim albo czituje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum