Jako, że widziałem na shit boxie klika linków z muzą oraz od kilku dni prześladuje mnie ta kwestia postanowiłem założyć temat. Do rzeczy: słyszałem, że istnieje spora grupa kawałków (głównie muzyka elektroniczna i metal) które świetnie nadają się jako tło do fragowania.
Interesuje się głównie muzyką reggae dlatego proszę o jakieś ciekawe pozycje przy których milej jest śmigać w Q
QL Login: 4wgan Pomógł: 3 razy Posty: 174 Skąd: Syjon
Wysłany: 2009-04-16, 17:02
troszke zly dział mi sie wydaje ale luz :D
ja zawsze gram przy DnB. mam tyle tego na kompie ze zaduzo by bylo pisac wymienia kilku wykonawcow.
Logistics
Sub Focus
Pendulum
High contrast
Dj fresh
Dj hype - duzo ma junglowych remixow
Adam F
Andy C
Aphrodite
Baron- (cizko siagnac niekture utwory:()
narazie tyle jak chcecie wiecej pisac cos sie znajdzie :D
_________________ Zabijanie dla pokoju jest jak pieprzenie się dla cnoty - Stephen King
QL Login: 4wgan Pomógł: 3 razy Posty: 174 Skąd: Syjon
Wysłany: 2009-04-16, 17:59
moim skromnym zdaniem to te 2 pierwsze to 9óVVn0 jakich mało :D (ale to tylko moja opinia ;) )
ale ten ostatni link a dokładniej M.I.A. - Paper Planes wypas !
i jedna z najlepszych jak dla mnie nuta słyszałem ja na winylu i tak mi sie spodobała ze pragnąłem ja mieć niestety jest niedostępna do pobrania za free :D
Nie znam jeszcze dokładnie jakie są wasze gusta muzyczne.... ale ja gorąco polecam najnowszy album PRODIGY Invaders Must Die, muzyka rewelacyjna do gry, klimatem i gatunekiem nawiązując do oryginalnych utworów z q3.
Jeżeli ktoś chce link do ściągnięcia to pisać na PRIV bo nie jestem pewny czy dozwolone jest tu umieszczanie takich rzeczy
P.S
Cytat:
http://www.demoscene.tv/prod.php?id_prod=12553
oh jak się wbije w rytm.... mrrr jak ja kocham ten utwór
Ja przeważnie gram bez głosu w quake i słucham przy tym prawie wszystkich rodzajów muzyki ( oprócz metalu etc ) od piosenek wymienionych przez mur1nus po elektro - hause , d'n'b etc :)
_________________ ---> One Shot One Kill No Luck Just Skill <---
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum