Wysłany: 2011-06-19, 10:59 New World Order-Nowy Porządek Świata
Ciekaw jestem jak wy zapatrujecie się na to, co nam szykują międzynarodowe korporacje. Jeśli nie znacie tematu to polecam swoją stronę, na której jest parę filmów o NWO: www.wojted.tnb.pl
hatt
QL Login: hatterka Pomogła: 1 raz Posty: 29 Skąd: KrK
Wysłany: 2011-07-29, 11:03
pieniądz rządzi wszystkim. wojna to pieniądz. kontrola nad wszystkim to bezpieczny i przewidywalny pieniądz. USA najszybciej przechodzi tę nieuniknioną przemianę gdzie faktyczną władzę w państwie posiada konglomerat militarno - przemysłowy. gwoździem do trumny było ustalenie Patriot Act - który daję władzę absolutną służbą w momencie gdy pada choćby cień podejrzenia o terroryzm. ludzka chciwość nas wykończy ;)
jest daleka od polemiki z takimi filmami jak zeitgeist - bo operują tam banałami i przypuszczeniami - podanymi tak, że prosty człowiek łyka jak karp. ten mądrzejszy i zorientowany i tak już ma swoje zdanie w tych sprawach.
Zeitgeistów oglądałam sporo, wszelkie filmy o new order, projekcie blue beam czy chemikaliach spuszczanych z samolotów, i orientuję się mniej więcej w temacie.
Powiem jednak, że nie mam na temat tego wszystkiego zdania, bo nie wiem kto kłamie, a kto mówi prawdę. Jednak uważam, że w dalszej/bliższej przyszłości coś się na pewno wydarzy, bo człowiek to gatunek autodestruktywny, jak to pięknie Smith określił w "Martixie".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum