Nie będę tego zakładał na ogólne ,bo nie ma sensu zawalać tym forum ....
Mam do was pytanie i prośbę :
Czy moglibyście mi wytłumaczyć "Jak Dziecku" jak się robi strafe jumps???
Wiem że pewnie teraz ID software się ze śmiechu przewraca ,ale moim pierwszym starciem z quake był/jest właśnie quakelive .Nie mam pojęcia co robię ?le :(
hey , macie jakiś filmik który dobrze mi pokaże jak przejść ostatni skok (ten do raila) w trzecim etapie skakania w centrum treningowym? Fajnie jak by pokazywano tak ja w wcześniejszym linku Mit$a kiedy jakie klawisze naciskać :)
@imt$u - tez mam takie wrażenie, no i przy okazji na większości map wygodniej robi się właśnie 50-50 ;] ale jak zrobić tego halfbeat? są jakies filmy na yt niby, ale bez keypressów, nic one mi nie dają...
http://www.youtube.com/watch?v=y5IIt3r0_ms
No właśnie tak nie do końca, trochę dziwnie to robią. Gdyby normalnie strafować lewo-lewo-lewo, to z czasem postać bardzo mocno zaczęłaby skręcać w lewo ;]
QL Login: sqra_ Pomógł: 7 razy Posty: 77 Skąd: CwA
Wysłany: 2010-02-08, 18:47
chyba nie da rady wciskając klawisz w 1 stronę ciągle więc raczej chodzi tu o poruszanie myszką a klawisze prawo-lewo i tak się naprzemiennie wciska, ale pewny nie jestem:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum