Wysłany: 2009-03-31, 23:42 Wiek polskich graczy quake live vol2.
Tym razem fajniej bo działają ankiety wiec można głosować toć takową zakładam. Dla przypomnienia, Możecie pisać ile macie lat i trochę o waszych początkach :). Ja już raz się rozpisałem więcej mi się nie chce :D
Mam 15 lat , nie będę się tego wstydził ani oszukiwał, że niby mam więcej, ważne jest to co ma się w głowie, niż to ile ma się lat .
pamiętam, że starszy brat, jeszcze przed kupieniem kompa na moja komunie, kupił quake, była to chyba część 2, grałem też w tedy w HL 1
Pozdrawiam.
słusznie :) jak to mówił Forest Gamp "poznasz głupiego po uczynkach jego" poza tym na starym forum w tym samym topie wyszło że nie jesteś odosobniony :)
niestety nie napisze ile mam lat-może kiedyś
na innym forum spróbowałem (nie cieszyłem się tam takim powodzeniem jak tutaj) i od razu niechęć do mnie a po po pewnym czasie kick...
Powiem Ci że dla mnie bycie sfragowanym przez kobietę jest tak rzadkie (nie dla tego że łoje im skórę jak popadnie ale dla tego że znam mało tzn. jedną dziewczynę która gra w BF'a.) że sprawia mi to naprawdę przyjemność :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum