W Quake Live gram z przerwami od 9 lipca 2008 r. Wcześniej można mnie było spotkać głównie na serwerach Clan Areny 1.32 (osp/cpma). Oprócz "onlyrailowych" pierdół i FFA gram na wszystkich trybach.
Ostatnio zmieniony przez Bongo 2009-03-24, 19:20, w całości zmieniany 1 raz
Sorry pomyłka - oczywiście chodzi o 9 lipca 2008 r. Już poprawiłem (dziś nic nie piłem a to już druga literówka, wcześniej przy rejestracji wpisałem ?le adres e-mail)
Tak wcześniej były zamknięte beta testy i to dość długo trwało. Ja myślałem wtedy nawet, że może po wakacjach (oczywiście 2008 r.) już będzie ogólnie dostępna. Zresztą wchodząc w profil na QL widać kto od kiedy jest.
:edit:
Oczywiście przed open betą wyczyszczono wszelkie statystyki i pousuwano nieużywane konta.
Trochę się w życiu pozmieniało. Przeprowadziłem się do Gdyni i nie miałem zbytnio czasu na granie. Teraz jednak kompa + net już mam, trochę czasu też wynajdę. A w dodatku moja kobieta zaczęła grać w QL, więc też trochę kaleczę ten sport, bo na tym szrocie co mamy to ciężko o jakieś normalne warunki gry (stara padaka - tnie, muli i głos w tylko prawym głośniku). Nie grywam więc jakoś na poważnie, teraz nawet na FFA czy CA można mnie spotkać
P.S. - kurde ja byłem pewien, że QL już miało swoją oficjalną premierę he he he
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum