Na scenie QL jestem pratycznie od paru dni, qumpel pokazal mi gierke no i mnie niesamowicie wciągneła. Cóż moge powiedziec o sobie, hmm słucham electro house, trance, house, lubie obejrzec dobry film ( ostatnio spodobał mi sie 88 minut). Gram w wolnych chwilach, kiedy to oderwe sie od codziennych obowiązków.
Wczesniej szpilałem troche tu troche tam, przez pc przewineło sie m.in: ut3, quake4, moh:aa no i oczywiscie wow :)
Co tam jeszcze, nie samą gra czlowiek zyje, lubie dobrze spedzic czas, jak odloze wszystkie gry, sparwy rodzinne na bok to lubie dobrze wypic, przede wszystkim dobre piwo, jednym słowem ŻYWIEC lub TYSKIE ale tylko GRONIE :)
Nie lubie piłki nożnej, hokeja i zupy pomidorowej hehe, wole kosza i siatkówke i schabowego buah :d
Na QL mozna spotkac mnie pod nickiem zlowroga_pralka, uzywam irca, jakos gg raczej tylko sporadycznie. Po prostu wole szybki konakt, a nie jaraja mnie bajery typu emotki. Siedze na kanale #quakelive.pl jak tylko jestem online.
Mam nadzieje ze jak dobrze pójdzie to kiedys w przyszłosci spotkamy sie przy piwku na jakims zlocie sceny QL PL:). Z okolic Stalowej Woli jestem, woj . Podkarpackie.
Pozdrawiam i do wywirowania na servach QL !
_________________ "wypiorę Cię do SUCHEJ nitki hadzia !"
Ostatnio zmieniony przez zlowroga_pralka 2009-06-20, 23:40, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum