QL Login: Grz3chu Pomógł: 1 raz Posty: 15 Skąd: Tarnów
Wysłany: 2009-04-19, 15:43 Modern Warfare
Ogólny topic o serii Modern Warfare (tak już bez Call of Duty :P).
Aby rozkręcić temacik o tej WSPANIAŁEJ grze może napiszecie jakie tryby lubicie najbardziej, broń i czy wolicie normal czy hardcore ?
Ekhem.. to może ja zacznę ;)
Tryb gry to oczywiście Search and Destroy, czyli taktyka i umiejętność współdziałania. Drugim moim ulubionym jest Sabotage - takie połączenie S&D z TDMem. Najbardziej koksiarski tryb w grze. Pamiętam, że 1 runda Sabotażu może trwać z 2 godziny (jeśli nie ma limitowanego czasu rundy), a co jeśli tych rund trzeba wygrać 3 ? No nieziemski koks.
Z broni używam na dalszą odległość M16 i G3. Do sprayowania - AK74u, a oprócz tego AK47 i M4. oczywiście wszystko bez fajansiarskich celowników optycznych.
Nowością w serii są perki. Jest tutaj parę totalnie lamerskich, ale ogólnie ja nie używam żadnych tzn na publikach jest to wymagane tj mam Moc obalającą i większą penetracje. Głównie grywam w moda "pam" na którym perki są wyłączone.
Grywam tylko i wyłączenie tryb hardcore czyli zazwyczaj 1 shoot 1 kill, bo normal to nieporozumienie w takich grach. Jak będę chciał władować w kolesia tonę ołowiu to włączę Quaka.
Na jakich serwerach często gracie ?
Jakbyście chcieli pograć to walcie na Xfire.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum