UT2004 jest grą podobną do Quaka, ale znacznie bardziej rozbudowaną i efektowną. Moim zdaniem nieporównywalnie lepszą, chociaż quake też jest godny uwagi.
Chciałbym, żeby fani Quake którzy mieli styczność z ut wypowiedzieli się w tym temacie i wyrazili swoją opinię o ut2004. A kto nie miał no to niech szybko zaopatrzy się w tą grę.
Unreal Antologia (w której skład wchodzą: Unreal, Unreal Tournament, Unreal 2 Awakening i oczywiście UT2004 . Szczerze polecam.
UT2004 jest grą podobną do Quaka, ale znacznie bardziej rozbudowaną i efektowną
Jesteś pewien? Powiedz to osobom od defraga :).
Za dużo w to nie grałem- czasem jedynie ze znajomymi z tej sceny. Mój bardzo dobry kumpel ze szkoły gimnazjalnej kiedyś tam sukcesy odnosił- nawet jego film mam jeszcze na dysku "N!cie one movie". A co do filmu to jednak polecałbym ten bardziej:
http://www.youtube.com/watch?v=fMqvaPaVaNs
co prawda to wcześniejsza wersja gry, ale bardzo się między sobą nie różnią
Jest grą zdecydowanie bardziej rozbudowaną i efektowną. Dzięki temu, że broń ma dwa tryby działania gra jest dużo ciekawsza choć poruszanie się jest trochę inne niż kwaku i trzeba się do tego przyzwyczaić. Ja od wersji 2003 mam wszystkie oryginały UT i nie żałuję raz wydanej kasy, a nie jak teraz co roku 12/24$ za premium/pro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum