są poprostu nudne
w 2. ta czarna ramka nie jest dobrym pomysłem
najogólniej:
oglądając fragmovie oczekuje jakiś potężnych fragów, a nie takich które trafiają się na codzień
odnoszę wrażenie, że zrobiłeś fragmovie ze wszystkich fragów jakie miałeś
pewnie tak nie jest ;p
ps.
z 5 fajnych fragów miałeś czyli ten 2 minutowy film w całości by wystarczył
Zgdzodze sie z dell2 za duzo tego i juz. Lepiej mniej a konkret! Kilka dobrych fragow bylo ale wiekszosc to standard. Potraktuj to jako rade a nie krytykę;)
nie znam sie na filmach ale moim zdaniem frag movie powinny krytykować i oceniać osoby ktore cos grają i osoby ktore coś ciekawego własnego,przedstawiły,zrobiły....
Naprawdę? o.O A ja myślałem, że Konstytucja RP gwarantuje nam wszystkim wolność słowa i wyrażania swoich opinii. A moją opinią jest: fragmovie nudne jak flaki z olejem. Muzyka prosto z gry. Fragi takie jak co dzień mi się trafia i kilka średnich. Rady na przyszłość? Dobierz muzykę, zbierz naprawdę dobre fragi, zrób krótki wstęp, dopasuj fragi, przejścia i efekty pod muzykę, krótki koniec. End.
Ale wiesz. Nie zniechęcaj się słabymi recenzjami :P Wytrwałość, cierpliwość i ćwiczenie (gry i obróbki filmów) ;)
_________________ Jeśli pomogłem, kliknij poniżej przycisk "pomógł" ;) thx
|
V
moja wina, że koleś na focha bo skromnym komentarzu?
omg zachowujecie się jakbyście gratulowali dzieciakowi filmiku, chyba nie jest aż tak durny żeby przejmować się wypowiedzią osoby której wogóle nie zna
a tak go traktujecie
@wojted
cytat "są poprostu nudne " <- dell2
cytat "A moją opinią jest: fragmovie nudne jak flaki z olejem. " <- snajper88
Chyba nie tylko linki są usunięte, filmy również poszły z serwerów yt i own3d, bo nie mogę tego znaleźć. A szkoda, w końcu pojawiło się coś nowego i już wykasowane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum