Quake Live Forum

FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Halloween Game
Autor Wiadomość
mac907

Wysłany: 2010-11-03, 12:39   Halloween Game

Krótki filmik z jednej zabawnej gry na dredwerkz, fartownie dało się ją złożyć w minivideo, nie bawiłem się nawet zbytnio w obrabianie. Akcje NIE SĄ ustawione, my po prostu graliśmy w teamie, a przeciwnicy nie wiedzieli że 'są filmowani' :D

http://www.own3d.tv/video/37655/Halloween_Fun_Game

Mam nadzieję, że nie zmarnujecie na tym 2 minut życia :P

hraabia 

QL Login: hraabia
Wysłany: 2010-11-03, 13:09   

Dla mnie totalna chała aż szkoda czasu na obejrzenie tego.
Przez takich "ambitnych" graczy jak na tym filmie mecze w CA trwają po 40-60 minut bravo

Snajper88 

QL Login: Snajper88
Wysłany: 2010-11-03, 16:14   

Pff. Jeśli przeciwnik nie umie sobie poradzić z takim kampieniem (stylem gry!) tzn. że się opłaca kampić :P A że trwa to dosć długo... no cóż. Mecze piłki nożnej trwają 90 minut a czasem nie padnie żaden gol i jest nudno.
Pozatym, good teamwork guys! ;)

mac907

Wysłany: 2010-11-03, 16:47   

Zacznę od tego że tu nie chodzi o teamwork czy coś, zagraliśmy to dla beki. Osobiście nie gram już na mapach typu dredwerkz, wchodzę okazyjnie, żeby się pośmiać,pokampić, quake na wesoło ;] Poza tym prawdą jest co snajper mówi-kampienie jest stylem gry, i trzeba sobie radzić z takimi przeciwnikami.

Shadow_Lord 

QL Login: Shadow_Lord
Wysłany: 2010-11-03, 23:30   

Trzymajcie mnie oburącz bo poleje sie krew. "Trzeba sobie radzić z takimi przeciwnikami" -jak campicie we 4 w bfg room i strzelacie granatami na zmiane to jak mają was zabić? I nie tłumacz tego w ten sposób bo to nie ma sensu. Dla beki sobie campicie ( ho! ho ! ale frajda) ,a inni gracze co przyszli zagrać mecz muszą się z wami użerac...

"A spam to masowe przekazywanie informacji"

Snajper88 

QL Login: Snajper88
Wysłany: 2010-11-04, 01:15   

Shadow, o wielki przeciwniku kampienia, nie zdradzę Ci tego sekretu jak radzić sobie z tymi ohydnymi kampującymi noobami. Podpowiem tylko, że chodzi o cały mecz a nie tą jedną rundę, którą nie zaszkodzi zremisować :P Teraz ułóż sobie taktyki, co zrobić żeby... :> od razu narzucają się dwa rozwiązania.

"A spam to niechciane wciskanie informacji ludziom, którzy jej nie chcą / nie zamawiali "

mac907

Wysłany: 2010-11-04, 09:41   

Ehh, żeby było jasne-do Shadow Lord i Hraabia-mało mnie obchodzi co sądzicie na temat kampienia. Może ten filmik tak Wam dopiekł do żywego, bo jesteście zagorzałymi fanami kamperskich map, typu dredwerkz, chemical-nie mnie to osądzać. W każdym razie jeśli chociaż czasami odwiedzacie mapy takie jak trinity, to wiecie że tam kampienia NIE MA. za to dredwerkz jest STWORZONE do kampienia, i takie uroki grania na tej mapie. Kolejna rzecz-ten filmik to nie fragmovie,na teutatesa! Po co osądzać styl gry tutaj, nie po to nagrałem to demo. Pokazałem po prostu,jak wygląda częsty scenariusz gry na kamp mapach,równie dobrze możesz to zinterpretować jako kampanię przeciw kampieniu. To tyle z mojej strony

PS. Chyba czuję w powietrzu gęsty i długi offtop xd

michal12 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2010-11-13, 20:53   

Bleblei żal hahaha :D

Yamakusa

Wysłany: 2011-01-04, 15:15   

Nienawiść do kampienia to pozostałości z Quake 3. Tam problem był rozwiązany i takie pizdusie nie miały prawa kampić, ponieważ po kilku sekundach stania bądź zataczania okręgów w tym samym miejscu gwarantowało ci autodestrukcję. To były czasy :mrgreen: . God Bless Anticamper!
A filmik?
Miękki stolec bez fabuły.

Odpowiedz do tematu