muzyka niewiedziec czemu nawet gdy scisze dziwnie charczy na moim lapku. wina basu.
no i nie wybaczalny blad! wejscie powinno byc "you are the only left" a u ciebie jest "you are only the left"
jumpix nie wiem czy to sie da jeszcze poprawic ale strasznie razi.
ogolnie za filmik 7-10 :D pzdr i czekam na kolejne pr0fragi :)
[ Dodano: 2011-07-23, 11:06 ]
a moze to THE celowo dales po ONLY... nie wiem ty jestes artysta.
[ Dodano: 2011-07-23, 11:08 ]
po za tym widas ze nie proznowales z uiwagi na godzine posta :)
QL Login: _Raz3r Pomógł: 4 razy Posty: 100 Skąd: Zabrze
Wysłany: 2011-07-24, 17:16
nie wiem co tak wszyscy robią w ql demka z publlików ale cóż... następnym razem pobaw się programem sony vegas pro 9 w którym można dodać świetne efekty specjalne bo bez tego wygląda jak zwykły paziowy fragmovie których jest masa w necie
Szkoda, że wyłączyłeś ocenianie, miałbyś kciuk w górę.
Przyjemnie się oglądało, mogłeś tylko wyłączyć w demach zielone tanki i dać zwykłe modele. Dobrze jak na pierwszy fm.
Cytat:
nie wiem co tak wszyscy robią w ql demka z publlików ale cóż...
Dobrze, że nie robią na botach Chyba połowa filmów w sieci z gier jest robiona przy botach. Ja również zbieram demka (ciekawe fragi) z publików, bo nie jestem w żadnych klanie i nie gram w żadnych turniejach. Tylko 4fun.
Ostatnio zmieniony przez Xrs 2011-07-26, 11:53, w całości zmieniany 1 raz
Fragi 8/10 (troche malo fragow z raila)
Wykonanie 4/10
Muzyka 7/10
mogles powylaczac te wszystkie komunikaty z quaka jak blue win, cg_draw2d 0
fov wydaje mi sie troche za duzy sproboj moze z 105 - 110
wole model keela o tankajr, keel ma wyrazniejszy kolor
muzyczka bardzo fajna pasuje do filmu,
fajnie by bylo jeszce zebys niektore fragi pokazal z innej perspektywy
-
dobra pora na wypowiedź prawdziwego krytyka:
a więc zaczynajmy
po 1# i najważniejsze co odrazu dyskwalifikuje cały fragmovie to kolory, nie da się usiąść i podziwiać fragi bo wszystko jest po prostu brzydkie
2# dźwięk, nie ma odgłosów z gry tylko sama muzyka, to też znacznie zmniejsza przyjemność
3# fragi ujdą, nie które nawet ciekawe i godne podziwu, niestety nie wszystkie
to tyle co zauważyłem, pewnie bym coś jeszcze wyciągnął ale już mi się nie chce
Fragi -6
Wykonanie -5
Muzyka -4
Oceny może troszkę surowe ale spokojnie, jak na 1 fragmovie to całkiem całkiem. Brakuje odgłosów walki z Areny, to duży minus. Ogólnie gratuluję!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum