a mi się podoba :) tylko jakoś czegoś mi tu brakuje . Myślę że szybko robiłeś tą 4 cześć i coś przeoczyłeś . Może dużo czasu poświęciłeś nad wyglądem frag movie . :D Ale git
Byłbym pod całkowitym wrażeniem gdybym nie widział jak 3/4 fragów z filmów swych robisz :) Graliśmy razem kilka CTFów i widziałem Twoje stanie w miejscu i strzelanie z rakietnicy w portal lub miejsca gdzie prędzej czy później wyjdzie przeciwnik. Ucierpiało Twoje Acc widze :) Pozdro :)
Nikt nie każe ci oglądać, a co do 3/4 fragów jak widziałeś to z deka przesadzasz, bo ty nie grasz na mapach turniejowych, a co dopiero zwykłych standardach. Szkoda, że król vortexa nie grał podczas turnieju Północ vs Południe, bo stanie z Railem w jednym miejscu na pewno, jest większą porażką, niż to moje strzelanie w teleport ^^
Tak po zatym, lata mi ACC
No grać w turnieju niestety nie mogłem , zaczynały się o 20:00 a mi wypadały wtedy nocki w robocie, cóż życie :) No już nie musiałeś tego tak oficjalnie pisac , że stałeś i strzelałeś pod demko ;) Fragi masz fajne ale chciałem powiedzieć , że szkoda , że nie z ,, gry ,, :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum