Witam. Od jakiegoś czasu jestem w trakcie tworzenia community (społecznościowego) frag movie na sporą skalę.
Celem jest pokazanie, dosłownie, najlepszych fragów jakie widział QL oraz dorównanie popularnością Get Quaked 3
Jeśli masz więc demo z naprawdę dobrą akcją wysyłaj na kripperr@gmail.com z opisem (przykład: rail na 5:34) odnosząc się do timera w grze. Przysyłajcie wszystko co uważacie za godne pokazania, chętnie wszystkie oglądne, aczkolwiek będę pokazywał jak już wspomniałem, tylko najbardziej niesamowite akcje.
Tworzenie filmu może zając kilka miesięcy, a może i dłużej, jako że oprócz edytowania trzeba jeszcze tych fragów sporo natrzaskać
A takie o które mi chodzi nie często się zdarzają.
Planowana długość filmu to co najmniej 10 minut.
Naprawdę ładny sampling. Troszkę za głośna gra muzyka powinna być bardziej słyszalna tym czasem zagłusza ją dźwięk gry :). Proponuje nałożyć jakieś kolory chociażby jakiś corector.
Tak, dźwięki z gry już zostały odrobinę ściszone w projekcie, a korekta kolorów jest już oczywiście nałożona w tym co oglądałeś :). Standardowo klipy są bardzo ciemne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum