Witam, nazywam się S1cler jestem redaktorem naczelnym eu-PRODUCTIONS.net (wcześniej redaktor netmovies.pl. Dziś chcę prosić was o dema z Quake live. Nie chce dem profesjonalnych graczy, chodzi mi o projekt w którym szanse wystąpienia będzie miał każdy z was !
Czego oczekuję ??
Chorych railgunów (chyba norma)
Dobrych fragów (rocket... itp)
Wszystkiego co wydaje wam się dobre na film.
Co oferuję ??
Player bar z twoim nickiem czyli po prostu możliwość wystąpienia w moim filmie.
a może wyślesz linka do swoich poprzednich produkcji?
muszę wiedzieć czy opłaca się wysyłać bo jeśli jesteś totalnym amatorem (mam nadzieje, że nie) to nie ma sensu wysyłać
pisałeś jakieś posty na QL forum?
w jakich programach zamierzasz zrobić film (tak do mojej informacji abym wiedział czy opłaca się wysyłać czyt. wyżej)
Hej , jak powiedziałem jestem redaktorem naczelnym euproductions jedynego polskiego obecnie serwisu złamującego się fragmovie... Moje produkcję cóż większość czasu poświęcałem na doskonalenie się niżeli wykonywanie produkcji. Na jak dużą skalę?? proste na cały nasz serwis. :)
Przydał by się jakiś trailer zapowiadający Twój film. Po obejrzeniu zachęci graczy do wysyłania demek.( Chyba ze będzie kompletna kupa to oleją temat :D ) Ja np przy montażu filmu Quake Live tez miałem mały problem na zdobycie demek ( ludzie nie chętnie wysyłają dema nie znając możliwości montarzowych twórcy filmu) . Po wydaniu Trailera FragAholic demka zaczęły na pływać na moją pocztę.
Powodzenia przy projekcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum