Akcje nawet fajne (szkoda że tylko rl i rail), nie ma tego typowego dla fragmovie openingu trwającego 1/2 filmiku, co jest nadzwyczaj irytujące...
Tylko technicznie nie jest wspaniale, najgorsze są replaye - strasznie klatkuje : /
Paskudne tekstury użyte w filmie, dużo- głównie same przypadkowe akcje, widoczny brak profesjonalizmu w poruszaniu po mapie, film zawierający najlepsze momenty z gry powinno się dobrze dopieścić, by był to film, a nie tylko "popatrzcie jaki jestem dobry, bo udało mi się ustrzelić w takich sytuacjach przeciwnika". Samych przeciwników też nie cechuje większy spryt w grze. W kolejnej edycji proponuję zrobić kompilację urywków z gry znajomych dołączając też swoje oraz poprawić stanowczo editing i grać z bardziej wymagającymi włożenia starań w zdobyciu fraga oponentami
Film taki sobie, szczególnie te nieestetyczne tekstury. Ale nie zrażaj się. Rispekt za zrobienie filmu. Dla mnie ciekawie było zobaczyć paru znajomych z Areny...:)
musisz zrobić tak:
1. Odtwarzasz dźwięk w grze normalnie podczas oglądania demka
2. przystawiasz magnetofon kasetowy do głośników i to nagrywasz na kasete
3. potem podłączasz magnetofon do komputera zamiast mikrofonu i naciskasz na magnetofonie play
4. w ten sposób nagrywasz dźwięki na komputer za pomocą rejestratora dźwięku do pliku wav
5. potem włączasz kompresor (mp3 LAME) i kompresujesz wav do mp3 i gotowe
Każdemu podam rękę kto robi filmy Quake Live ale : czy ludzie nie posiadają samokrytyki ?? do rzeczy.
1. Tak jak pisali brzydkie tekstury ( takie tekstury nadają się do grania nie do filmu. Lepsza jakość lepszy efekt ( r_picmip 0)
2.Ten napis na belce tytułowej "szadoq przedstawia" jakoś mało przekonuje lepiej by było w języku angielskim ( szersza publiczność zrozumie treść jaką chcesz przekazać i ta belka pod tym napisem kojarzy mi się z belka tytułowa z Panoramy na TVP2 z 1996 roku. Janek to już było.!!
3.Muzyka na fragmovie to rzecz gustu może się podobać albo i nie.Według mnie powinna być pod pasowana do akcji dziejącej się na ekranie. Synchronizacji Audio - Video brak , po prostu sobie tam leci :D ,
4.Film w formacie obrazu 4:3 ( kwadrat ) - filmów w takim formacie już się nie robi ( tym bardziej fimow z komputera ) Dla przypomnienia ten format obrazu wykorzystywany jest od poczatku ery telewizyjnej. Teraz Obraz panoramiczny 16:9 lub zbliżony. To nic że masz monitor kwadrat ( bo taki pewnie masz rozumiem to ) zawsze obraz można kadrować i rozciągnąć.
5 Napisy w Stylu ( low ammo warning -zasłaniaja frag message ) jak dla mnie im mniej z huda tym bardziej przejrzysty.
Z tym magnetofonem - musze tego sprobować :D
musisz zrobić tak:
1. Odtwarzasz dźwięk w grze normalnie podczas oglądania demka
2. przystawiasz magnetofon kasetowy do głośników i to nagrywasz na kasete
3. potem podłączasz magnetofon do komputera zamiast mikrofonu i naciskasz na magnetofonie play
4. w ten sposób nagrywasz dźwięki na komputer za pomocą rejestratora dźwięku do pliku wav
5. potem włączasz kompresor (mp3 LAME) i kompresujesz wav do mp3 i gotowe
daj znać czy ci się udało postępując tym sposobem
Weź nie rób sobie jaj z człowieka. Przecież są programy przechwytujące to dźwięk wychodzący na głośniki. Kiedyś tego używałem do zgrania muzy z jakiejś gierki.
muzyka ni jak pasuje do reszty a fakt że maiłeś problem z ubiciem i trafieniem kolesia z najgorszą giwerą bym ukrył i się nie przyznawał . (1:30)
O zepsuciu grafiki i klatkowaniu już pisali inni.
QL Login: Daras123456789
Wysłany: 2010-08-28, 18:19
Moim zdaniem film mi się podobał tylko napisy tekstura oraz bronie ogólnie używałeś tylko i wyłącznie RL RG tylko troszeczkę więcej broni ale do reszty nie mam zastrzeżeń
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum