1. hud + celownik off
2. kolory
3. cg_fov
4. dużo randomowych akcji
5. masz quada i plasma guna, strzelasz w gościa i go trafiasz po wystrzeleniu połowy amunicji
6. www.fraps.com
7. dużo pojedynczych fragów
dell2
1 to nagrałem filmiki za nim o tym pomyślałem
2 nie rozumiem
3 nie rozumiem
4. wiesz może się wydawać ze randomowe ale takie nie są i gdy ktoś wychodził to się tego spodziewałem
5. Stara akcja ale fakt
6. to tak przeszkadza?
7. trochę bez sensu bo na wielu jest dużo pojedynczych
2. chodzi mi o config, gdyby był lepszy kolory by lepiej wyglądały co ogólnie poprawiło by jakość filmiku
3. głupio to wygląda w następnym fragmovie użyj komendy cg_fov 110 albo więcej
4. chyba oto chodzi żeby wiedzieć skąd wyjdzie przeciwnik (masz nad nim przewage)
6. http://peb.pl/inne-progra...zone-fraps.html
i napisu nie ma :)
7. i co z tego? wg mnie to nie jest argument
1. Kiedy ludzie zrozumieją, że filmy robimy na max detalach bez huda i dźwięków gry? Przynajmniej bez odgłosu chatu.
2. Za dużo zabawy programem za mało konkretu
3. www.fraps.com
4. proponuję Ci ukryć te midairy i dać końcówkę. a tu ładujesz 5 rakiet z czego ostatnia fartem trafia. można to sprytnie ukryć
5. można okroić znacznie film, bo po kazdym fragu jest kilka sekund niczego
6. no i esencji nie ma - skilla brak
Przyjąłem ale fraps mi zaczął nagrywać dźwięk dopiero od wersji 3( o sry na koncu tematu też jest link do wersji 3 ) co do reszty robiłem to w ciemno na swoim configu nie patrzyłem na lepsze do fragmovie ale dzienx za info przyda się na później
Według mnie to tak:
- na demie wykorzystałeś za mały fov jak już wspomniał dell2
- sporo akcji jest przypadkowych - zwykły spam
- trochę za dużo efektów programem dodałeś
- HUDa mogłeś usunąć, czata też razem z dźwiękami, napisy z podniesionymi broniami też nie są potrzebne
- mogłeś użyć lepszych czcionek do napisów
To tyle z mojej krytyki, w ogólnie szacun za pierwszy fragmovie
Ile krytyki Ten filmik był dla mnie nauką jak takie coś zrobić nie przykładając zbytnio uwagi do innych elementów część demek też mi poszła z formatem i są to starsze demka 4-5 miesiącach gry tylko parę jest nowszych.Grafe mam na max może zbytnio zmniejszyłem ten plik, jedynie mam ikonki 2d.Skoro już wszyscy tyle uwag wypisali to będę wiedzieć co poprawić na przyszłość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum