Mnie b. się filmik podoba. Co do przypadkowych fragów to hmmm..., no ludzie..., jeśli gość widzi dość daleko wyskakującego w górę przeciwnika, strzela z rl i mimo sporej odległości trafia no to wybaczcie, przypadek to raczej nie jest! Nawet grając z kompletnymi nobami niełatwo jest zdobyć fraga w powietrzu strzałem z rl przez pół mapy...!
Umiesz negocjować :)
Kinderos- niestety film coś u mnie klatkuje :/, ale widziałem, że z promode'a jest więc i tak obejrzę, ale to na innym sprzęcie. Szkoda tylko, że znaleziony film a nie produkcja własna- ale może, może jednak zmienisz zdanie i wyjdzie "the accuracy 2" :). W każdym razie flaszka do odbioru w Sosnowcu, zapraszam także do wspólnego spożywania :)
Co do efektów, takie było założenie moje osobiste, że będzie ich mała ilość, bo w ostatnich produkcjach ludzie narzekali wręcz na zbytnią ilość, zawsze coś się znajdzie , że komuś coś nie nie gra. :D
@Fre1a
Hehehe osobiście bym zrobił The Accuracy 2 i być może plan wypali ale potrzebuję znacznie lepszego sprzętu, być może będzie to produkcja graczy z całego świata kto wie?
Czas pokaże :)
A może lepiej jednak z krajowymi spróbować? Taki film przykładowo promujący zmagania Polaków, czy to te reprezentacyjne, czy może duelowe, bądź też mniej znanych, ale których akcja zasługuje na umieszczenie w produkcji
Co do efektów, takie było założenie moje osobiste, że będzie ich mała ilość, bo w ostatnich produkcjach ludzie narzekali wręcz na zbytnią ilość, zawsze coś się znajdzie , że komuś coś nie nie gra. :D
Hehe nie zrozumieliśmy się , ja właśnie pisałem że tutaj za dużo nawaliłeś xD
hehe, to sry źle przeczytałem xD
A co do The Accuracy 2 czy coś, mógłbym zrobić ale chciałbym ale przynajmniej potrzebuję dysku o wiele większego. A co do polskich graczy fajna sprawa, najlepsze akcje z poszczególnych trybów gry :)
Piękne, piękne...
Najbardziej zdziwiło mnie to że jeden z pierwszych fragów wykonany jest na moim kumplu :P Można by było wiedzieć jak długo nagrywałeś i składałeś film?
Piękne, piękne...
Najbardziej zdziwiło mnie to że jeden z pierwszych fragów wykonany jest na moim kumplu :P Można by było wiedzieć jak długo nagrywałeś i składałeś film?
Hmm Mustang z tego co wiem teraz już nie gra - demka nagrywał ponad miesiąc, a film składał z tego co kojarzę 2 tygodnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum