Quake Live Forum

FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
The Accuracy
Autor Wiadomość
wojted 

QL Login: wojted
Wysłany: 2010-07-29, 22:42   

Mnie b. się filmik podoba. Co do przypadkowych fragów to hmmm..., no ludzie..., jeśli gość widzi dość daleko wyskakującego w górę przeciwnika, strzela z rl i mimo sporej odległości trafia no to wybaczcie, przypadek to raczej nie jest! Nawet grając z kompletnymi nobami niełatwo jest zdobyć fraga w powietrzu strzałem z rl przez pół mapy...!

szeryf 

QL Login: srf
Wysłany: 2010-07-30, 20:55   

Przy następnej produkcji zmień cg_chatbeep na "0" Muzyka wprawdzie go zagłusza, ale momentami słychać:)

fre1a

Wysłany: 2010-07-31, 11:55   

Mit$u napisał/a:
fre1a dwie flaszki i moge zrobic ;]

Umiesz negocjować :)
Kinderos- niestety film coś u mnie klatkuje :/, ale widziałem, że z promode'a jest więc i tak obejrzę, ale to na innym sprzęcie. Szkoda tylko, że znaleziony film a nie produkcja własna- ale może, może jednak zmienisz zdanie i wyjdzie "the accuracy 2" :). W każdym razie flaszka do odbioru w Sosnowcu, zapraszam także do wspólnego spożywania :)

Spawnm 

QL Login: Spawnm
Wysłany: 2010-07-31, 12:41   

fragi nawet fajne ale efektów specjalnych , rozmazanie itd. to za dużo nawaliłeś...

Kinderos

QL Login: MusTTanG
Wysłany: 2010-07-31, 18:34   

Co do efektów, takie było założenie moje osobiste, że będzie ich mała ilość, bo w ostatnich produkcjach ludzie narzekali wręcz na zbytnią ilość, zawsze coś się znajdzie , że komuś coś nie nie gra. :D

@Fre1a
Hehehe osobiście bym zrobił The Accuracy 2 i być może plan wypali ale potrzebuję znacznie lepszego sprzętu, być może będzie to produkcja graczy z całego świata kto wie?
Czas pokaże :)

fre1a

Wysłany: 2010-08-01, 18:20   

A może lepiej jednak z krajowymi spróbować? Taki film przykładowo promujący zmagania Polaków, czy to te reprezentacyjne, czy może duelowe, bądź też mniej znanych, ale których akcja zasługuje na umieszczenie w produkcji

Spawnm 

QL Login: Spawnm
Wysłany: 2010-08-01, 18:37   

Kinderos napisał/a:
Co do efektów, takie było założenie moje osobiste, że będzie ich mała ilość, bo w ostatnich produkcjach ludzie narzekali wręcz na zbytnią ilość, zawsze coś się znajdzie , że komuś coś nie nie gra. :D

Hehe nie zrozumieliśmy się , ja właśnie pisałem że tutaj za dużo nawaliłeś xD

Kinderos

QL Login: MusTTanG
Wysłany: 2010-08-02, 14:24   

hehe, to sry źle przeczytałem xD
A co do The Accuracy 2 czy coś, mógłbym zrobić ale chciałbym ale przynajmniej potrzebuję dysku o wiele większego. A co do polskich graczy fajna sprawa, najlepsze akcje z poszczególnych trybów gry :)

KnoogeR 
Noobiest ever!

QL Login: KnoogeR
Wysłany: 2010-09-28, 22:54   

Piękne, piękne...
Najbardziej zdziwiło mnie to że jeden z pierwszych fragów wykonany jest na moim kumplu :P Można by było wiedzieć jak długo nagrywałeś i składałeś film?

hraabia 

QL Login: hraabia
Wysłany: 2010-09-29, 05:22   

KnoogeR napisał/a:
Piękne, piękne...
Najbardziej zdziwiło mnie to że jeden z pierwszych fragów wykonany jest na moim kumplu :P Można by było wiedzieć jak długo nagrywałeś i składałeś film?

Hmm Mustang z tego co wiem teraz już nie gra - demka nagrywał ponad miesiąc, a film składał z tego co kojarzę 2 tygodnie

Xrs

Wysłany: 2011-12-11, 20:08   

Bardzo ładny filmik, przyjemnie się ogląda. Edycja i fragi w porządku.

Pytanie laika: jak wyłączyć HUD, ale tak, by zostały tylko napisy kogo się fraguje? Mozna to zrobić programem QLDT?

szeryf 

QL Login: srf
Wysłany: 2011-12-11, 21:39   

cg_drawstatus 0

Xrs

Wysłany: 2011-12-11, 21:44   

Dzięki.

Odpowiedz do tematu