taki starszy brat shoutboxa. gdyby ktos nie wiedzial gdzie o co zapytac, niech smialo pisze tu. luzne rozmowy na tematy kompletnie nie zwiazane z ql jak i o samej grze. obrazki NAWET mozna wklejac. taki bajer
przyda sie no nie? :)
moze to waznych przypiac by nie spadl w otchlan zapomnianych tematow..?
ok slyszeliscie o takim czyms???
"Attention quitters! Your quits count as losses now!
Yes, you read this right. I can't find any word in Bug Reports and no news in Dev Blog/Site News, but that's what happens: every time you quit, you will get a "quit" and a "loss" added to your statistics. [...]"
wkurwiaja mnie te awardy.. w jednym meczu mialem chyba z 10 gosci zajebanych minami a ten award ozacza Record 3 Proximity Mine Frags in one game. nie mam go.. juz ktorys raz sie tak nacinam
wkurwiaja mnie te awardy.. w jednym meczu mialem chyba z 10 gosci zajebanych minami a ten award ozacza Record 3 Proximity Mine Frags in one game. nie mam go.. juz ktorys raz sie tak nacinam
Ile Ty masz lat człowieku? 9? 11? Na publicznym forum wypowiadasz się jak gówniarz... Jak mamusia i tatuś tego Ci nie powiedzieli to powiem ja-nie klnij bo to bardzo nieładnie.
twoim zdaniem gowniaze tylko klna? wojted.. o co ci chodzi? bo teraz ty sie niejasno wypowiedziales. Przeklinam bo sie zirytowalem.. Mozna? Nie posiadam nerwow ze stali. Ogarnij
HOLY Chuck Norris doesn't need to move, map moves for him. SHIT
xD
[ Dodano: 2011-08-24, 16:44 ]
doswiadczyl ktos kiedys zderzenia sie rakiet w powietrzu? wydaje mi sie ze dzisiaj widzialem cos takiego. jest to mozliwe??
btw. fajnie by bylo gdyby mozna bylo odpychac granaty np lightem albo rakietami :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum