Quake Live Forum

FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Orth
2011-08-27, 19:13
ogromny problem z quake
Autor Wiadomość
Magnus07 

QL Login: Magnus07
Wysłany: 2011-06-10, 11:08   ogromny problem z quake

witam. mam pewien problem. zaczął się on wczoraj. mam problem z myszką, mianowicie prawy przycisk myszy ma opóźniony czas reakcji, przez co nie mogę skakać w grze. problem ten nie występuje tylko w grze, np. gdy jestem na jakiejś stronie i nacisnę prawym to wszystko się zwiesza i nie reaguje. lewy przycisk czasem działa jak prawy. zainstalowałem wczoraj pewien dodatek do mozilli, ściągnąłem najnowszą wersję tej przeglądarki. dodatek miał być po to by poszerzyć mi pewne forum na którym byłem, bo wprowadzili na nim avatary i miały być też awatary. forum zostało tylko poszerzone, a avków nie było. miałem różne skrypty z tego forum, ale przez to spiepszył mi się quake. gdy wchodłem na quake ta strona też była poszerzona. gdy wchodziłem na serwer na dole były aż paski do przesuwania w prawo i w lewo. gdy włączał się pełny ekran nie miałem na całym ekranie tylko ekran był zwężony i to dużo, a po bokach były czarne paski. zrąbała mi się też grafika, strasznie połaśniała, a wcześniej miałem bardzo ciemną. teraz usunąłem wszystkie skrypty z tego dodatku oraz sam dodatek, usunąłem wszystkie ustawienia na quake i wgrałem config jeszcze raz. to jakoś normalnie wszedłem na serwer, patrzę i mam 225hp!! (wszedłem na boty) i zmniejszony fov i ogólnie jakoś tak dziwnie, mimo że na configu mam dużo większy fov. problem z myszką nadal występuje, występował jeszcze zanim zaaktualizowałem najnowszą mozillę i wgrałem ten dodatek i skrypty z forum. wie ktoś może co to może być?

Odpowiedz do tematu