Ja? Organizować turniej? Aktualnie nie da rady :P Muszę się wziąć za pisanie pracy dyplomowej i nauki do obrony. Może w połowie czerwca bym się zastanowił dopiero :P
_________________ Jeśli pomogłem, kliknij poniżej przycisk "pomógł" ;) thx
|
V
Chyba jednak trzeba Ci to dokładnie przetłumaczyć, gdyż zauważyłem u Ciebie 100% brain resistance.
Zdanie napisane przez Snajpera:
Snajper88 napisał/a:
Może w połowie czerwca bym się zastanowił dopiero :P
Czerwiec oznacza przyszły rok, czyli przyszłe wakacje, co za tym idzie ponad 10 miesięcy.
Mam nadzieję, że teraz już wiesz jaki okres czasu musiałbyś poczekać. Poza tym Snajper jedynie hipotetycznie napisał Ci o organizacji.
Chcesz turniej to tak jak hrabia mówi- zorganizuj. Po Twych komentarzach wnioskuję, że dysponujesz ogromną ilością wolnego czasu
Ja? Organizować turniej? Aktualnie nie da rady :P Muszę się wziąć za pisanie pracy dyplomowej i nauki do obrony. Może w połowie czerwca bym się zastanowił dopiero :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum