Zapraszamy do pierwszego forumowego turnieju w trybie DUEL!
Cały turniej ma charakter integracyjny i pomimo, że gramy o przysłowiową pietruszkę liczy się dobra zabawa!
Proszę się nie przejmować swoim poziomem, mój jest raczej mizerny jednak biorę udział. Nie ma się czego obawiać!
ZASADY
Data: 26-28 marca 2010
Administratorzy: Macko Tryb: turniej podwójnej eliminacji bez fazy grupowej, rozgrywany systemem BO3 (do 2 wygranych map)
Ilość slotów: 16 (w razie potrzeby powiększymy )
Proszę o nagrywanie demek.
Screeny są wymagane.
Aby potwierdzić mecz, wysyłamy screeny po zakończonym meczu na adres macik_pl@o2.pl w temacie proszę podać "player1 vs. player2".
Mecz zostanie potwierdzony i wpisany na tablicę wyników gdy obie strony prześlą screeny.
Wielki finał przewidziany jest na niedzielę na godzinę 20:00. Zawodnicy rozgrywający GF zobowiązują się wejść na serwer o jak największej liczbie slotów (w końcu chcemy sobie pooglądać ).
Wielki finał rozgrywany jest w systemie bo5, bez odrzucania map.
Mapy:
Campgrounds Redux (qzdm6)
Lost World (qzdm13)
House of Decay (qztourney9)
Almost Lost (qztourney6)
Blood Run (ztntourney1)
W razie potrzeby gracze rozgrywają rundę "na piły". Gracz który wygra jako pierwszy odrzuca mapę z puli, przegrany odrzuca po nim. Następnie gracz który wygrał wybiera mapę która ma być rozgrywana jako pierwsza.
Następną mapę wybiera gracz, który przegrał poprzednią mapę.
Zapisani:
1. Macko "M4cko"
2. dell2 "Dell_Warrior"
3. wojted "wojted"
4. mazzo "ra1di"
5. Sqr4 "Sqr4"
6. fre1a "fre1a"
7. hraabia "hraabia"
8. spawnm "spawnm"
Zapisy zakończone
Na potrzeby turnieju możemy skorzystać z channelu #qlive.pl na quakenecie. Jeśli ktoś nie ma irca, może się zalogować z poziomu przeglądarki, także nie ma problemu.
Aby zalogować się na quakenet z poziomu przeglądarki wejdź tu.
Jutro jestem od 14:00 dostępny, moje gg 2910985- dla informacji dla współzawodników.
[ Dodano: 2010-03-28, 17:14 ]
Niestety jestem zmuszony oddać WO w kolejnych meczach. Niestety ten weekend okazał się bardzo zajęty. Przepraszam jednocześnie mych opponentów i zapraszam na duele w celu pobiegania wspólnego już poza turniejem w tygodniu :)
Czekam na wynik meczu macko-mazzo. Moje gg: 7940451. GG mam w tel. włączone więc nawet jak nie będę w domu to odbiorę wiadomość i pobiegnę szybko do kompa by rozegrać mecz.
Tzn. ja czekam na przeciwnika, poprzedni post jest mój
[ Dodano: 2010-03-29, 21:42 ]
Co jest z tym turniejem?? Ja rozumiem, że to nie jest jakiś poważny turniej ale nie znaczy to chyba, iż zawodnicy zachowywać mają się niepoważnie... W następnych turniejach (mam nadzieję, że będą takowe) trzeba dokładnie określić terminy rozgrywania meczów.
[ Dodano: 2010-03-29, 21:47 ]
Jak coś się ruszy z tym turniejem to dajcie znać na gg, nie będę tu przecież siedział cały wieczór...
Muszę was przeprosić, jestem zmuszony dać WO w moim spotkaniu. Niestety z przyczyn niezależnych (dysk mi pierdolnął ) nie będę w stanie uzupełnić drabinek, aczkolwiek po powrocie do domu postaram się coś naskrobać w excelu.
Także kolejne spotkanie to:
wojted vs mazzo
i wygrany tego pojedynku zmierzy się z hraabia o wejście do wielkiego finału.
Więcej informacji podam po powrocie ze szkoły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum