Pisze tutaj, jak i temat wskazuje w poszukiwaniu graczy do dywizji Devils'ow na QL . W takim bądź razie szukamy graczy którzy znają walory quake ;] myślę, że też nie miałbym nic przeciwko nowym graczom(bo jednak każdemu trzeba dać szanse a wszystkiego można się nauczyć), jednakże liczy się zarówno zaangażowanie jak i wkład w zespół(aktywność, pokazywanie się na treningach jak i obecność na cw). Co by tu powiedzieć na temat Devils'ow jest to klan, który gra póki co na modzie q3 "efreeze" jest to mało znany mod ale koniec z tym czas wejść w nowe tematyki quake jakim prezentuje sie QL. Dlatego pisze tutaj do was do tych, którzy szukają sensu w grze, którzy poszukują większych wrażeń, chcą ingerować w życie(społeczność) Devils'owZAPRASZAM. Nie chce mi sie pisać co oferujemy bo to pisze mniej więcej każdy klan "szukając rekrutantów" dlatego jeśli masz ochotę wziąć udział w tym przedsięwzięciu odezwij się mój nr gg to 3575004 nie zawsze jestem dlatego zostawiam stronkę gdzie można się zgłosić do rekrutacji =]]. Rekrutacja odnosi się aczkolwiek do naboru dywzji CA.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum