Mam 25 lat i kiedyś grałem w q2 (10 lat temu :D), ostatnio grałem w UT3 przez około 2.5 roku. I zrezygnowałem z tej sceny, ponieważ aktywnie grających jest tam może 30-40 osób na cały świat (OMG!).
Co mogę powiedzieć o sobie - duelowiec w UT3, w zależności od dnia, ale skill na poziomie MID :) Chce popykać jakiś czas w QL, bo jest z kim grać po prostu.
Witam.
szukam klanu na QL przede wszystkim dla tego że nudzi mnie juz gra na public:)
a chciałbym po grać w składnej grze :)
nick na QL : urwiS123p
grałem oczywiscie w q3 przede wszystkim na modzie efreeze :)
staż gry jakies 4 / 5 lat
gg :20484451
mikrofon mam :)
TS wiem jak działa:)
interesuje mnie przede wszystkim CTF :)
pozdrawiam
WITAM!!!
Z miłą chęcią dojdę do jakiegoś fajnego klanu...
W QL gram od 2010r. ale w Q3 gram już parę lat.
Nick w grze zabba24
Mam 25 lat więc wiem co to znaczy kultura
Program do rozmów zawsze można ściągnąć wiec jestem otwarty na TS, VENTRILLO, bądź inne komunikatory.
Moje GG: 9111373 często niewidoczny.
Game Type: Free For All and InstaGib
Weapon: Rocket Launcher and Rail
Staż 1,5 roku Ql + 2 lata Q3
Dojdę do klanu myślącego poważnie o grze w ligach czy turniejach
Nick QL: Dago0
Ulubiony tryb gry: CA
Ulubiona broń: rocket/railgun
Ulubiona mapa: Campgrounds
Doświadczenie z klanami w większości z CS'a 1.6 w którego grałem w przerwie miedzy q3 a ql
Doświadczenie w ligach esl/hlc/CB/
Dojdę do klanu jedynie który korzysta z TS/Mumbla lub VT
Nick: Futrzak
Ulubiona broń: Rail najczęściej używana: Rocket luncher
Gram od: Mar. 16, 2009
Poszukuję klanu QL, który zaoferuje profesjonalne podejście do gry., treningi, sparingi i turnieje.
Głównie gram w CA (CTFy na publicu to się nie da grać, to samo zresztą TDM) i duele, Lecz myślę, że w każdym trybie okażę się wsparciem. Czekam na kontakt.
GG: 1483189 (piszcie nawet jak mnie nie ma)
mail: filipol@o2.pl
Staż ok. 4 miesiące QL + 2 lata UT3
Nick QL: armin_van_bomba
Ulubiony tryb gry: CA
Ulubiona broń: lg/rg
Ulubiona mapa: Campgrounds
Doświadczenie : tylko w ut3 parę klanów własnych i nie własnych , liczne turnieje cb i coś tam esl
Szukam klanu z którym będę mógł pograć mój ulubiony tryb czyli CA bo innych nie umiem :D
witam Szukam kłanu lub ludzi z kotrymi można wieczorami pograć w QL pogadac na vt lub Tsie
Staż ok roku łącznej gry w quake
Nick QL : Epoxx
Tryby:CA/DUEL
BROŃ :RG
MAPA:BLOODRUN
DOŚWIADCZENIE:1 rok grania w q3 na trybie freezetag no i teraz pogrywam w quakelive i miło było by pograć w jakiejś paczce
kontakt gg 4372042
Witam mam na imię Kamil, mam jeszcze naście lat a dokładniej 19. Grywam już jakiś czas w QL chciałbym odnaleźć sympatyczną ekipę do której niekoniecznie szukają "profesionalistów" ale chcą nabierać umiejętności może w niedalekiej przyszłości jakieś ligi. Skoro szukam grupy, która nie jest jakaś high skill to jednoznaczne z tym iż sam nie jestem jakiś high mimo to szybko się uczę... tak myślę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum