By z działu "Klany"nie robił sie przysłowiowy burdel :) zakładam ten temat !
Osoby które szukają klanu niech napiszą posta z prezentacja swojej osoby lub tez sam mail/login QL może wystarczyć :]
p.s. prosiłbym Clan Liderów o nieodpisywanie w tym temacie by inni mieli czyste spojrzenie na oferty. W razie niepodania kontaktu przez gracza zawsze można odpisać na PW :)
p.s2 info dla nielicznych którzy (jednak) sie znaleźli, informuje jasno i wyraźnie, że jest to baza graczy bezklanowych którzy mogą własnie tutaj zgłaszać swoje oferty..
A ja nikogo nie rekrutuje więc nie walić mi na priva :D
_________________ Zabijanie dla pokoju jest jak pieprzenie się dla cnoty - Stephen King
witam, nick pod ktorym wystepuje w grze to shpaner i jestem zainteresowany gra w jakimkolwiek klanie. nie zalezy mi na tym, by byli to jacys zamiatacze, po prostu chce sobie z kims pograc.
kontakt gg: 3187463
dzieki za uwage :]
Imię : Dominik
Nick/poprzednie nicki : ruttaN
Nick QuakeLive L ruttaN
Dlaczego chcesz do nas dołączyć: Bo szukam klanu
Czy miałeś wcześniej klany(jak tak to ile)?: mialem ale nie pamietam nazw
Ile grasz w QuakeLive : od około 6 miesiecy wczesniej grałem w cs 4 lata
Masz mikrofon?: Tak
Ile czasu dziennie poświęcasz na gre: 4-5h
W jakich godzinach jesteś najczęściej: [8:00-13:00] , [15:00-22:00] [czasami 22:00-3:00]
Kontakt: GG : 13436348
Oceń swoje umiejętności w skali 1-10(1najniżej,10najwyżej): 7
Coś od siebie(nie wymagane): http://www.esl.eu/pl/quakelive/1on1/ladder/ jak narazie nowy na ESL nie byłem od ponad roku i dopiero teraz zaczełem grac lige QuakeLive mam tam jak narazie 15 rank i bedzie wyżej ...
poszukuję aktywnego klanu na QL
wcześniej dużo grałem na zwykłym q, na różnych modyfikacjach
acc trzyma się u mnie na poziomie w okolicach 25%
sprzęt do komunikacji głosowej na stanie :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum