Po wpisaniu "\bind F12 screenshotjpeg" jeśli nie wyskoczy Ci potwierdzenie zanczy, że robisz coś źle. Musi Ci pisać "Gratulacje! Ustawiłeś przycisk F12 i teraz możesz w każdym momencie, za darmo robić zdjęcia z gry!"
Ta druga komenda to "\writeconfig autoexec" a nie samo autoexec. "Writeconfig" to komenda zapisująca ustawienia, a "autoexec" to nazwa pliku konfiguracyjnego (configu) w którym te ustawienia są zapisywane (i akurat pod taką nazwą automatycznie wczytywane do gry. Inne nazwy configów tego nie mają i trzeba je samemu za każdym razem wczytywać komendą "\exec nazwaconfigu")
Do skarpetek też nie dają instrukcji jak je zakładać. Może potrzebujesz pomocy? Czy sam dojdziesz do tego?
Tak, chodzi mi o to, żebyś wziął w grze kliknął "Esc", przeszedł do ustawień i zobaczył co możesz tam samemu bez komend poprzestawiać, a nie pytać się tu podstawowych rzeczy, które i tak były już tu wałkowane 5432 razy. (opcja "szukaj" lub przeglądasz samemu tematy.)
_________________ Jeśli pomogłem, kliknij poniżej przycisk "pomógł" ;) thx
|
V
Po prostu wpisujesz r_picmip 0 i będziesz miał normalne tekstury.Żeby dezaktywować komendę ustawiasz wartość na 0 to albo znika albo jak tekstury wraca do normalnych ustawień
Po prostu wpisujesz r_picmip 0 i będziesz miał normalne tekstury.Żeby dezaktywować komendę ustawiasz wartość na 0 to albo znika albo jak tekstury wraca do normalnych ustawień
Nie dywagując bez sensu nad różnicami między komendami i zmiennymi pozwolę sobie zauważyć, że nie zawsze to się sprawdza. Na przykład: record i stoprecord; bind i unbind ;) Ale to tylko pierdoły, o których trzeba pamiętać i rozumieć co się robi.
A no np po to, że chodzę nie na WSAD tylko na EDSF więc na T mam raila a na Y normalny chat (say), więc say_team musiałem ustawić na U. A jak ktoś by chciał jeszcze gdzieś w innym miejscu, to może sobie wpisać.
_________________ Jeśli pomogłem, kliknij poniżej przycisk "pomógł" ;) thx
|
V
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum