Quake Live Forum

FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Ban..
Autor Wiadomość
Magnus07 

QL Login: Magnus07
Wysłany: 2011-04-04, 21:52   Ban..

Witam,
mam pytanie, otóż pewien troll grozi, że załatwi mi bana, za to, że rzekomo posiadam kilka kont i rzekomo ma screeny jak używam wulgarnych wyrazów. Mam pytanie czy za takie coś można dostać bana? Prosił kolegę o pomoc w języku angielskim, żeby pisać na mnie skargę.. Pomijając fakt, że mam screeny w których owy osobnik pisał teksty typu "jestem najlepszym quakerem w europie a ty pie**lonym amatorem" albo "mam najlepsze acc w europie" itp mam świadków, którzy potwierdzą, że właśnie on posiada kilka kont. mam screena w którym przyznał się do tego, ale powiedział, że ma zmiennie ip i nikt mu nic nie może zrobić.
z góry dzięki za odp.

wojted 

QL Login: wojted
Wysłany: 2011-04-04, 23:50   

Nie przejmuj się debilami. Nie sądzę, żebyś za posiadanie kilku kont dostał bana.

Magnus07 

QL Login: Magnus07
Wysłany: 2011-04-06, 16:11   

wysłał na mnie nieprawdziwe donosy, np. że stosuję rasizm na serwerach :D co jest nie prawdą.. gdzie się wysyła tego typu rzeczy, żebym mógł się jakoś obronić?

j4n3k 
ShadoQ

QL Login: ShadoQ
Wysłany: 2011-04-06, 17:21   

musi mieć dowody, tak to ci nic nie zrobi ;/

Takich ludzi się od razu blokuje /block nicktrolla a nie daje się z nimi w sprzeczkę ;/ Jak spamuje serwer takimi hasłami nadal i to cię bardzo obraża, możesz zrobić screenshota czy coś i iść go podać do sądu o zniesławienie i się zdziwi jak zapuka do niego policja ;/ jeszcze odszkodowanie dostaniesz ;D

szeryf 

QL Login: srf
Wysłany: 2011-04-06, 22:54   

/block jakiś czas temu dziwnie działał. Nie wiem jak sprawa ma się obecnie, ale kiedyś po opuszczeniu meczu, w którym "zablokowałem" kogoś, nie widziałem go na czarnej liście. Skuteczniej jest to zrobić przez stronę

j4n3k 
ShadoQ

QL Login: ShadoQ
Wysłany: 2011-04-07, 08:10   

możliwe, bo też raz zablokowałem jedna osobę a potem znowu widziałem co pisze ;/

starlancer2 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2011-04-12, 16:17   

j4n3k napisał/a:
możesz zrobić screenshota czy coś i iść go podać do sądu o zniesławienie i się zdziwi jak zapuka do niego policja ;/ jeszcze odszkodowanie dostaniesz ;D

:O Nowość. Bajki lubią dzieci, dzieci lubią bajki.

goodbye13

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-04-12, 19:17   

misie lubia dzieci a dzieci wola quake'a xD

Odpowiedz do tematu