Witam,
mam pytanie, otóż pewien troll grozi, że załatwi mi bana, za to, że rzekomo posiadam kilka kont i rzekomo ma screeny jak używam wulgarnych wyrazów. Mam pytanie czy za takie coś można dostać bana? Prosił kolegę o pomoc w języku angielskim, żeby pisać na mnie skargę.. Pomijając fakt, że mam screeny w których owy osobnik pisał teksty typu "jestem najlepszym quakerem w europie a ty pie**lonym amatorem" albo "mam najlepsze acc w europie" itp mam świadków, którzy potwierdzą, że właśnie on posiada kilka kont. mam screena w którym przyznał się do tego, ale powiedział, że ma zmiennie ip i nikt mu nic nie może zrobić.
z góry dzięki za odp.
wysłał na mnie nieprawdziwe donosy, np. że stosuję rasizm na serwerach :D co jest nie prawdą.. gdzie się wysyła tego typu rzeczy, żebym mógł się jakoś obronić?
Takich ludzi się od razu blokuje /block nicktrolla a nie daje się z nimi w sprzeczkę ;/ Jak spamuje serwer takimi hasłami nadal i to cię bardzo obraża, możesz zrobić screenshota czy coś i iść go podać do sądu o zniesławienie i się zdziwi jak zapuka do niego policja ;/ jeszcze odszkodowanie dostaniesz ;D
/block jakiś czas temu dziwnie działał. Nie wiem jak sprawa ma się obecnie, ale kiedyś po opuszczeniu meczu, w którym "zablokowałem" kogoś, nie widziałem go na czarnej liście. Skuteczniej jest to zrobić przez stronę
możesz zrobić screenshota czy coś i iść go podać do sądu o zniesławienie i się zdziwi jak zapuka do niego policja ;/ jeszcze odszkodowanie dostaniesz ;D
:O Nowość. Bajki lubią dzieci, dzieci lubią bajki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum