Quake Live Forum

FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Czarna lista 'graczy'
Autor Wiadomość
BlackJacob007 

QL Login: BlackJacob007
Wysłany: 2011-02-15, 13:53   

Potwierdzam w 100% to co napisał _F_ mnie też wyzywał od dziwek, jechał po mnie i mojej rodzinie za to, że używam lg. Wyzywa wszystkich na około, resztę napisał F.
Pozdrawiam

wigar44

Wysłany: 2011-02-15, 15:14   

Akurat ty czarny kubusiu to jesteś noobek :) pamiętasz jaki zawód przypisałeś mojej matce? :P I jak cie do 0 zjechałem to w 5 minucie uciekłeś :P A iron hero noobem nie jest tylko z tym lg wariuje i czasem za wiele klnie :P

BlackJacob007 

QL Login: BlackJacob007
Wysłany: 2011-02-15, 15:49   

ty masz chyba z 8 kont w quake :D nie pamiętam nawet twojego pierwszego nicku dlatego ciężko cię zidentyfikować, tak przegrałem z tobą bo straciłem wtedy config imbecylu. ty jesteś kolegą irona więc nic dziwnego, że go bronisz.. jesteś taki sam jak on

wigar44

Wysłany: 2011-02-15, 16:42   

Ja tam nic przeciwko prądnicy nie mam (nie ja rachunki potem płace za prąd) i jak ja mam 8 kont? oO Fakt miałem kiedyś 1 na początku ale potem miałem przerwe i hasła zapomniałem :P i teraz mam nowe konto (destroyera)! I nie mów że ci się config zrąbał bo jakoś mówiłeś że jest gicior i tylko chciałeś abyśmy ci "włączyli" lg na mapie bez niego :P No to aby nie było kłótni wziąłem hell gate redux i też ci było źle bo nie umiałeś itemów kontrolować i ciągle armora i mega healtha miałem :P ale to już inny temat... mam ci przypomnieć co mówiłeś do Gemika?

dell2 

QL Login: D3ll
Wysłany: 2011-02-15, 17:57   

wtrącę się

wow ale macie skilla i mapy do grania dueli

hell's gate redux tam wystarczy biegać dookoła i zawsze trafisz na arm 0 skilla,

Blood Run
Lost World
Furious Heights
Aerowalk

tam grajcie nóbki

http://rapideo.pl/rapideoUserbar.png

wigar44

Wysłany: 2011-02-15, 21:41   

Ale nie rozumiesz że ja to wybrałem aby on LG miał? :D a do dueli polecam hearth!

dell2 

QL Login: D3ll
Wysłany: 2011-02-15, 22:04   

głupi jesteś hearth do dueli ;<

http://rapideo.pl/rapideoUserbar.png

Napastnik
Vortex Portal

QL Login: Napastnik
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-02-20, 21:27   

Ale macie temat :) he .. :)

goodbye13

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-03-21, 20:12   

a gdzie moge pochwalic gracza? jest jeden. albo i kilku godnych pochwaly

michallodz

Wysłany: 2011-07-14, 02:51   

Dzisiaj grałem w CA aż tu nagle do kry wszedł śmieć Kaliber_ i z LG oczywiście acc około 80%
Byłem na specu i pierwszy raz widziałem na żywo jak to działa :) on tylko trzyma lpp a celownik sam nim steruje :D

Prorok_Kucharek

Wysłany: 2011-07-22, 21:00   

Ostatnimi czasy na liste (nie wiem czy mógłbym) mógłbym dodać c0nday'a i eastwoodaa'a.
No kolesie nie wytrzymają 2 min bez wyzwisk typu szmata lamer itp. C0ndayowi jak nie idzie to zwala mate'ów w przepaść. Dowody jeszcze dam spokojnie :P

Magnus07 

QL Login: Magnus07
Wysłany: 2011-07-23, 18:21   

Prorok_Kucharek napisał/a:
eastwoodaa'a.

o tak. z tym gościem nie da się wytrzymać. ostatnio mnie wyzywał na serwerze praktycznie za nic.
albo pytam kolegi "dlaczego odszedłeś z klanu?" a east "bo śmierdzicie".. i teksty tego typu to u niego normalka. albo "gram tak zajebiście, że mnie od cziterów wyzywają"
masakra, że tacy ludzie grają w quake

hatt 

QL Login: hatterka
Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2011-07-25, 13:32   

ftw kotlet - juz ze dwa razy wpadal na serwa z aimbotem :) choc moze juz pisalaliscie o nim ale nie znalazlam

siergiej

QL Login: CA_player
Wysłany: 2011-08-07, 15:17   

gdy ktos wyzywa czyjas matke podczas meczu mozna wkleic to cos na liste?

Odpowiedz do tematu