Potwierdzam w 100% to co napisał _F_ mnie też wyzywał od dziwek, jechał po mnie i mojej rodzinie za to, że używam lg. Wyzywa wszystkich na około, resztę napisał F.
Pozdrawiam
Akurat ty czarny kubusiu to jesteś noobek :) pamiętasz jaki zawód przypisałeś mojej matce? :P I jak cie do 0 zjechałem to w 5 minucie uciekłeś :P A iron hero noobem nie jest tylko z tym lg wariuje i czasem za wiele klnie :P
ty masz chyba z 8 kont w quake :D nie pamiętam nawet twojego pierwszego nicku dlatego ciężko cię zidentyfikować, tak przegrałem z tobą bo straciłem wtedy config imbecylu. ty jesteś kolegą irona więc nic dziwnego, że go bronisz.. jesteś taki sam jak on
Ja tam nic przeciwko prądnicy nie mam (nie ja rachunki potem płace za prąd) i jak ja mam 8 kont? oO Fakt miałem kiedyś 1 na początku ale potem miałem przerwe i hasła zapomniałem :P i teraz mam nowe konto (destroyera)! I nie mów że ci się config zrąbał bo jakoś mówiłeś że jest gicior i tylko chciałeś abyśmy ci "włączyli" lg na mapie bez niego :P No to aby nie było kłótni wziąłem hell gate redux i też ci było źle bo nie umiałeś itemów kontrolować i ciągle armora i mega healtha miałem :P ale to już inny temat... mam ci przypomnieć co mówiłeś do Gemika?
Dzisiaj grałem w CA aż tu nagle do kry wszedł śmieć Kaliber_ i z LG oczywiście acc około 80%
Byłem na specu i pierwszy raz widziałem na żywo jak to działa :) on tylko trzyma lpp a celownik sam nim steruje :D
Ostatnimi czasy na liste (nie wiem czy mógłbym) mógłbym dodać c0nday'a i eastwoodaa'a.
No kolesie nie wytrzymają 2 min bez wyzwisk typu szmata lamer itp. C0ndayowi jak nie idzie to zwala mate'ów w przepaść. Dowody jeszcze dam spokojnie :P
o tak. z tym gościem nie da się wytrzymać. ostatnio mnie wyzywał na serwerze praktycznie za nic.
albo pytam kolegi "dlaczego odszedłeś z klanu?" a east "bo śmierdzicie".. i teksty tego typu to u niego normalka. albo "gram tak zajebiście, że mnie od cziterów wyzywają"
masakra, że tacy ludzie grają w quake
hatt
QL Login: hatterka Pomogła: 1 raz Posty: 29 Skąd: KrK
Wysłany: 2011-07-25, 13:32
ftw kotlet - juz ze dwa razy wpadal na serwa z aimbotem :) choc moze juz pisalaliscie o nim ale nie znalazlam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum