W innym temacie wpadł mi pomysł, aby założyć listę graczy, którzy spamują, baaardzo wyjątkowo lamią, są uciążliwi, nie przechodzą, aby wyrównać teamy.
Lista ma służyć innym graczom, aby nie musieli w trakcie gry, wyłączać dźwięku lub całego chata. Zablokowanie gracza, powoduję brak wyświetlania jego wiadomości na chacie.
Oto lista: (nie pamiętam już za co blokowałem niektóre osoby)
Oczywiście nie zmuszam was do blokowania wszystkich. Możliwe, że ktoś ma te osoby w znajomych lub ich zachowanie Wam nie przeszkadza. Niektóre osoby z listy są już od dłuższego czasu nieaktywne na QL.
Również Wy możecie podzielić się swoimi listami zablokowanych graczy (o ile będzie taka możliwość, doda się je do pierwszego posta).
HF&GL ;)
PS. może warto podkleić temat? :>
edit by ognos
Dlatego ze zrobil sie burdel i wyzywanie, lista zostaje wyczyszczona. Na liste mozna dopisac kogos za spam na chacie, ciagle wulgaryzmy, team killing, ogolny brak kultury. Na liste nie wpisujemy osob za styl gry, kampienie etc.
Jesli chcesz kogos wpisac na liste to:
- napisz posta w tym temacie wraz ze screenem-dowodem
- napisz posta z nickiem i opisz sytuacje, koles bedzie dopisany jesli dodatkowo 3 uzytkownikow to potwierdzi (kazdy user minimum 20 postow)
Pytkinson co w nim zlego?znam goscia i nic do niego nie mam .
Oto chcialbym przedstawic liste camperów ,szczegolnie na dm7 .No to jedziom :
Ruskizene -chyba szef klanu "tele" nic więcej z niego nie bedzie ,zatrzymal sie w rozwoju
Kamesz - Przeszedl na ciemna strone mocy i dolaczyl do ruskizene ,nie ma rautnku
ZetKillYOU -obejdzie sie bez komentarza ,ale napisze tylko ze takiego debila nie widzialem ;)
Wiecej nie ma sensu wymawiac ,bo mozliwe ze im sie tam raz zdarzylo czy dwa ale ci ktorych wymieniłem to tragedia .
Igonore tutaj nic nie pomoze ,kick/ignorancja debili jak tylko mozliwe .Dla mnie dla tych ludzi co wymieniłem nie ma ratunku bo z debilizmu przez rozmowe nie wyleczysz
Wybacz o wielki pro Shadow_Lordzie, ale tych 3 co wymieniłeś, nie ma sensu dodawać. Z Twoich opowieści wynika, że oni tylko kampują. A, że Ty i paru innych ludków nie umieją sobie z tym poradzić, to nie mój problem :) Osobiście uważam (z pewnością nie ja jeden), że camperstwo jest jednym ze stylów gry (np. patrz: WIKI - "Oznacza on pewną technikę gry[...]") . I to dość miernym, jeśli się go nadużywa. Bardzo łatwo takiego kogoś sfragować (wystarczy się na niego zaczaić w tym samym miejscu lub w innym do którego będziemy mieli łatwy dostęp do kampera)
uważam (z pewnością nie ja jeden), że camperstwo jest jednym ze stylów gry (np. patrz: WIKI - "Oznacza on pewną technikę gry[...]") . I to dość miernym, jeśli się go nadużywa. Bardzo łatwo takiego kogoś sfragować (wystarczy się na niego zaczaić w tym samym miejscu lub w innym do którego będziemy mieli łatwy dostęp do kampera)
Zgadza się. Kamper czy nawet spamer mi nie przeszkadzają i za to bym nie dodawał na czarną listę. Na black list zasługują osoby wulgarne lub takie, które w CA czy CTF grając z Tobą w 1 drużynie strzelają do Ciebie notorycznie i przeszkadzają grać lub wręcz strącają w przepaść. Detlewww____ mnie tak dziś załatwił na Chemical.
niestety tamte posty na temat udowodniego cheatowania im69 zostały usunięte z powodu opublikowania zdjęć im69, przez co rozpoczęła się wielka dyskusja (kłótnia)
to nie jest żadna obelga ani "obrzucanie błotem" tylko przykra prawda
dell, jak zostały usunięte?
http://www.quake.net.pl/b...&odk=373&str=25
Są cały czas dostępne. :) Sama sytuacja była raczej kawałem nie na miejscu (podczas meczu ESL), tak i nasz wpis im69 na czarną listę też jest bardziej humorystyczny ;)
_________________ Jeśli pomogłem, kliknij poniżej przycisk "pomógł" ;) thx
|
V
co do ruskineze to on za każdym razem znajduje sobie kilku gostków do siedzenia w teleporcie ale jego zachowanie kiedy mu sie grzecznie mówi żeby stamtąd wyszedł nie jest fajne.
Ja od siebie dodałbym użytkownika kszysioo coś podobnego do ruskineze z tym samym słownictwem
raz nawet jak grałem z ruskineze w drużynie to on specjalnie nie zabijał przeciwników(miał tam kilku swoich kolegów), podawał nasze hp i położenie.Oczywiście był idiotą bo przecież i tak musieli go zabić tylko że na końcu :)
Polecam dodanie usera (rosjanin) od blacklisty. Zaczął mnie obrażać, używając bindów i pisał. Ogólnie nie polecam nawet z nim zaczynać, więc najlepiej od razu do listy
_________________ Jeśli pomogłem, kliknij poniżej przycisk "pomógł" ;) thx
|
V
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum