hannibal moze sie lepiej nie wypowiadaj katalog maps? grales w ktoregos quake'a? by musial miec pliki bsp to mzoe by zadzialal ale watpie poza tym plikow ql nie wypakuje rarem....
nie moge odpalić mapy ...
dostaje z konsoli komunikat
Kod:
Can't find map maps/raztrainql_beta3.bsp
Czy ktoś znalazł rozwiązanie tego problemu...? Kiedyś zrobiłem wszystko jak w 1 poście napisano i było ok a teraz przesiadłem się na nowego kompa i mam taki właśnie kłopot jak sztyrlic...
edit: Problem już rozwiązany. Mapę Sciągnąłem stąd http://www.fpsbanana.com/maps/91394 i wszystko działa.
a da się w quake zrobić tak, że macie Plasma Gun podchodzicie do ściany i bijecie czego następstwem jest, że lecicie tak jakbyście się odbili z RL
widziałem to na youtube ale próbowałem i nic ; X
Plasma Clib (coś takiego) polega na ustawieniu się przed ścianą pod pewnym kątem i zacząć strzelać z plasmy .Nie mam pojecia co trzeba zrobic pozniej zeby sie wybijac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum