Quake Live Forum

FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Parę pytań odnośnie gry 1 na 1...
Autor Wiadomość
Pilot 

Wysłany: 2011-12-13, 18:10   Parę pytań odnośnie gry 1 na 1...

Witam serdecznie.
Naszła mnie ochota na pogranie w QL dueli z kolegą. Kilka wątków niżej znalazłem temat, z którego dowiedziałem się, iż nie jest możliwe postawienie własnego serwera na rzecz takiej zabawy. Były tam za to opisane kroki, jak poprzez play online -> customize można taką grę przeprowadzić. Postępując zgodnie ze wskazówkami - na liście serwerów już po "wycustomizowaniu" nie ma żadnych wyników, ergo nie ma szans na podpięcie się gdziekolwiek celem wspólnej gry.Dobrze rozumuję, czy nie mam racji?
Druga sprawa - rozumiem, że swój własny, stały i prywatny serwer mogą mieć wyłącznie klany. Aby go stworzyć muszę najpiewr wykupić konto miesięczne za 4 euro, zgadza się? Czy jest możliwa płatność przez paypal? Ze strony QL winika, że ratyfikują jedynie vise, mastercard itp.
Mam nadzieję, że wybaczycie mi proszę moją quake'ową ciemnotę i zdołacie mi pomóc.
Pozdrawiam

RAZR 
n00binator

QL Login: _Raz3r
Wysłany: 2011-12-13, 19:16   

4 euro za miesiąc ale trzeba wykupić od razu konto na rok więc wychodzi 48 euro. i z tego co widzę to faktycznie paypal nie jest dostępny .

dell2 

QL Login: D3ll
Wysłany: 2011-12-13, 20:48   

Tylko karta kredytowa, tak jak już kolega napisał trzeba zapłacić z góry za rok.
Pilot podaj dokładnie co zrobiłeś to szybko znajdziemy gdzie popełniłeś błąd, bo serverów jest multum i nie możliwe, że nie ma żadnego.

http://rapideo.pl/rapideoUserbar.png

Pilot 

Wysłany: 2011-12-14, 21:42   

Sprawa załatwiona, problem leżał po stronie kolegi, który w czasie kiedy ja szukałem serwerów miał jakieś problemy z odpaleniem patcha.
Dzięki Wam za informacje odnośnie rocznej płatności za to ustrojstwo.
Pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu