Ciekawy ranking i muszę się zastanowić...
1. Wyrzutnia rakiet - w CA spiderman na rakiecie się ze mnie robi i ogólnie jak umie się przewidzieć wroga to świetne narzędzie zagłady.
2. Dwururka - bron niedoceniana często a nie raz uratowała mi dupę... przeciwnik jest kilka centymetrów od ciebie, szybki strzał... FIU!
3. Piła - nie wiem czy to tu dać ale jest to bardzo niedoceniana broń! A można z nią takie akcje robić jak się umie że żadna browserówka nie jest tak emocjonująca jak ql... np.: gram w tdm na camgrounds, na tym moście do raila jest gościu więc skaczę z shotgunem na rampie do niego ale nie trafiłem i nie miałem już śrutu więc z braku pomysłu i 5 klepki wziąłem piłe, te skoki, akrobacje, jego prawie dla mnie zabójcze rakiety... jakoś na dół zeskoczyliśmy walcząc w zwarciu, ominąłem rakietę i bum... 5hp mi zostało a pikawa waliła jak młot ruski :D
[ Dodano: 2011-10-07, 16:20 ]
choc musze przyznac ze ostatnimi czasy RG zaczal czesciej zagladac w moje skromne progi. nie raz dochodzac do 16 impressive medali w jednym meczu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum