Wysłany: 2010-03-18, 13:02 Wasze najlepsze akcje w QL :)
Witajcie :). Czy mieliście jakieś niezłe akcje np. parę osób z shota jak kaczki wytłukliście czy może komuś piłą poprawiliście to o owo ;), to chwalcie się a jak macie to dawajcie screeny bo dział z demkami to już jest :D. Jako że jestem pierwszy pokaże screeena, nie ukrywam bodajże najlepszej rundy jaką rozegrałem :O tym bardziej że po wypiciu czystej. Żałuję tylko że demka nie nagrałem :(.
Takie bieganie z piłą chyba nie jest specjalnie trudne, ja kiedyś robiłem na FFA coś podobnego, ale po to aby awardy pozdobywać, po jakimś czasie zauważyłem że mam 3-4 miejsce i celność z 80%, to postanowiłem dobić kilka fragów z SG i wygrać to, przy okazji zdobywając aim-bota ;d W jedym meczyku 3 awardy wpadły.
Tylko że jak biegałeś z samą piłą to nie mogłeś mieć celności z 80% bo piła się nie liczy w tych statsach, ja mam celność 0 % bo nie oddałem ani jednego strzału ....
Dzisiejszy meczyk CTF.Miałem na tyle trudno że tylko jeszcze jeden gracz pomagał
ale wynik jest imponujący:) http://yfrog.com/6cbeztytuujcj
przegrywając 0 do 3 zebrałem 3 flagi, no a potem jakoś poszło
Hmm .. po 1 nie raz już tak miałem , po 2.. Rebound jest taka mapą , która jak opanujesz perfect - wszystko jest możliwe, poza tym jeżeli chodzi Ci o samo 8 Capsów w grze to Vortex tez jest do tego łatwy :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum