Ritchser: stare forum po prostu nie było ani praktyczne, ani funkcjonalne, posiadało za mało opcji oraz czasami było kłopotliwe. W tym momencie przesiedliśmy się ze starego malucha do nowego mercedesa.
FeniksPL: nie widzę problemów, żeby robić te dwie rzeczy jednocześnie :)
Ritchser: stare forum po prostu nie było ani praktyczne, ani funkcjonalne, posiadało za mało opcji oraz czasami było kłopotliwe. W tym momencie przesiedliśmy się ze starego malucha do nowego mercedesa.
A według mnie mogło zostać stare forum, ogólnie nic do phpBB nic nie mam, ale tu jakoś tak nie pasuje, może naprawdę by rozważyć jakieś inne. I zmienić za wczasu, niż żeby potem znowu było za pó?no.
Do tego głosu i ja się przyłączam! Poprzednie forum jakoś bardziej mi pasowało i zupełnie nie rozumiem po co była zmiana...? No, ale ja się na szczegółach technicznych nie znam.
QL Login: TOMAS Pomógł: 1 raz Posty: 68 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2009-03-26, 14:13
wojted napisał/a:
Do tego głosu i ja się przyłączam! Poprzednie forum jakoś bardziej mi pasowało i zupełnie nie rozumiem po co była zmiana...? No, ale ja się na szczegółach technicznych nie znam.
To ja ci powiem czemu ta zmiana była konieczna prędzej czy pó?niej.
Poprzednie forum było strasznie ograniczone pod względem Panelu Administracyjnego czego nie można powiedzieć o Przemo. Owszem obecne forum ma sporo błędów i niektórzy doświadczeni użytkownicy o tym wiedzą i je znają. Zakładając że w najbliższym czasie to forum będzie o wiele bardziej popularne to zmiana ta była jak najbardziej trafna. Kończąc powiem jeszcze że do obecnego forum można dodać sporo przydatnych dodatków co nie było takie łatwe przy starym forum.
Dziękuję za wyjaśnienie i więcej pytań na ten temat nie mam. Mam nadzieję, że to forum szybko stanie się popularne a niedociągnięć będzie z czasem coraz mniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum