QL Login: ognosek Pomógł: 3 razy Posty: 86 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-08-20, 17:22 Nowy admin strony
Witam,
Jestem nowym wlascicielem serwisu qlive.pl - aktualnie takze zostala podpieta domena quake-live.pl. W razie jakichkolwiek pytan prosze pisac gg: 405570
Jeśli chodzi o QL na Linux/Mac to pewnie niewiele osób to interesuje (a spora część tych osób została o tym poinformowana), ale o tym, że pojawi się płatna wersja (konta/usługi Premium) - to jest dość istotne, a nikt o tym nie napisał na głównej QLIVE.pl. Także redaktorzy przydaliby się.
Dwa, nie wiem, jak Was, ale mnie obecny portal trochę odrzuca.
Chciałem powiedzieć to samo co kolega wyżej (odnośnie strony) ale pewnie ktoś zaraz powie coś w stylu: "gadają a robić nie ma komu" bąd? "tyle gadasz a sam byś to zrobił", co jest normalne na tym forum -.-
ile obecnie kosztuje dobry layout dla tak małej strony? 200-300zł ?
Może warto zainwestować? Potem aby się zwróciło jakiś mini baner reklamowy i jeszcze się zarobi (Ognos zarobi :P ), i tak na stronie mamy reklamy , co z nich mamy ? Jeśli płacą to znaczy że mamy kasę ,
mamy kasę kupmy pro layout i np. reklamę na quakelive.com czy innej stronie o fpp .
Automatycznie zwiększy się nasza pozycja w google, więcej odwiedzin == większe ceny za wyświetlenie banera :)
mamy 3 miejsce w googlach a ty chcesz jeszcze wyzej? :D z reklama na quakelive daj sobie spokoj poki co, nie ma miejsca :P
mowiac "mamy kase" pomijasz ze nie wszyscy ja jednak maja, kasa powinna byc od admina, pzdr Ognos
a konczac powaznie, nie wiem czy mamy nowy hosting, jesli nie to kontynujac akcje Artka o hostingu stron klanowych ql, przydalby sie lepszy
dol za bardzo w bialo-szary wchodzi jak dla mnie, gorne tlo jest fajne, a sam uklad nawet fajny. brakuje panelu uzytkownika bo komentarze ludzie beda chcieli kiedys wpisac.
artek takie cos wymyslil, jednak juz jedna strona postawiona strasznie mulila, jesli kontynuujemy akcje hosting inny jest konieczny
mulila ? dlugo sie ladowala ? z tym nie ma najmniejszego problemu mam kilka innych hostingow i mozna wznowic tą usluge, strony klanow beda sie ladowac bez wzgledu na ich ilosc tak jak ta strona: www.generi.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum