Quake Live Forum

FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Nowy admin strony
Autor Wiadomość
ognos 
Administrator

QL Login: ognosek
Wysłany: 2009-08-20, 17:22   Nowy admin strony

Witam,
Jestem nowym wlascicielem serwisu qlive.pl - aktualnie takze zostala podpieta domena quake-live.pl. W razie jakichkolwiek pytan prosze pisac gg: 405570

Pozdrawiam,
Radoslaw Chmiel

szczypmen 
^^

QL Login: ryniek90
Wysłany: 2009-08-21, 12:35   

A co się stało ze starym? Potrzebuję więcej wiadomości. More input.

ognos 
Administrator

Wysłany: 2009-08-21, 20:22   

Serwis zostal sprzedany.

ADIHC1 
badass

Wysłany: 2009-08-22, 00:51   

Jakieś rewolucje są szykowane z tego powodu?

ognos 
Administrator

Wysłany: 2009-08-22, 11:19   

czekam na propozycje

Mit$u

Wysłany: 2009-08-22, 12:43   

reklama, wieksza obsada (chocby redakcja, newsy co 2 miesiace leca)

Spawnm 

QL Login: Spawnm
Wysłany: 2009-08-22, 16:54   

co do redakcji to masz rację, nadal nie ma info że zakończono prace na ql dla linuxa :P

ADIHC1 
badass

Wysłany: 2009-08-23, 02:49   

Jeśli chodzi o QL na Linux/Mac to pewnie niewiele osób to interesuje (a spora część tych osób została o tym poinformowana), ale o tym, że pojawi się płatna wersja (konta/usługi Premium) - to jest dość istotne, a nikt o tym nie napisał na głównej QLIVE.pl. Także redaktorzy przydaliby się.

Dwa, nie wiem, jak Was, ale mnie obecny portal trochę odrzuca.

Macko 

QL Login: M4cko
Wysłany: 2009-08-23, 12:10   

Chciałem powiedzieć to samo co kolega wyżej (odnośnie strony) ale pewnie ktoś zaraz powie coś w stylu: "gadają a robić nie ma komu" bąd? "tyle gadasz a sam byś to zrobił", co jest normalne na tym forum -.-

Mit$u

Wysłany: 2009-08-23, 13:32   

tyle gadacie a sami byscie to zrobili :mrgreen:
jakby znalazl sie ktos ogarniety w design'ie to by sie zrobilo

Spawnm 

QL Login: Spawnm
Wysłany: 2009-08-23, 13:43   

ile obecnie kosztuje dobry layout dla tak małej strony? 200-300zł ?
Może warto zainwestować? Potem aby się zwróciło jakiś mini baner reklamowy i jeszcze się zarobi (Ognos zarobi :P ), i tak na stronie mamy reklamy , co z nich mamy ? Jeśli płacą to znaczy że mamy kasę ,
mamy kasę kupmy pro layout i np. reklamę na quakelive.com czy innej stronie o fpp .
Automatycznie zwiększy się nasza pozycja w google, więcej odwiedzin == większe ceny za wyświetlenie banera :)

Mit$u

Wysłany: 2009-08-23, 13:56   

mamy 3 miejsce w googlach a ty chcesz jeszcze wyzej? :D z reklama na quakelive daj sobie spokoj poki co, nie ma miejsca :P
mowiac "mamy kase" pomijasz ze nie wszyscy ja jednak maja, kasa powinna byc od admina, pzdr Ognos :mrgreen: :mrgreen:
a konczac powaznie, nie wiem czy mamy nowy hosting, jesli nie to kontynujac akcje Artka o hostingu stron klanowych ql, przydalby sie lepszy

ognos 
Administrator

Wysłany: 2009-08-23, 13:57   

Mit$u napisał/a:
a konczac powaznie, nie wiem czy mamy nowy hosting, jesli nie to kontynujac akcje Artka o hostingu stron klanowych ql, przydalby sie lepszy

tzn ?

design jest produkowany nowy - http://www.adrian.hekko.pl/qlive.png tak wyglada wersja beta, co sadzicie ?

Mit$u

Wysłany: 2009-08-23, 14:28   

dol za bardzo w bialo-szary wchodzi jak dla mnie, gorne tlo jest fajne, a sam uklad nawet fajny. brakuje panelu uzytkownika bo komentarze ludzie beda chcieli kiedys wpisac.

wracajac do hostingu:
Kod:
http://www.forum.qlive.pl/topics7/rozdajemy-darmowe-konta-www-i-subdomeny-dla-klanow-vt198.htm

artek takie cos wymyslil, jednak juz jedna strona postawiona strasznie mulila, jesli kontynuujemy akcje hosting inny jest konieczny

ognos 
Administrator

Wysłany: 2009-08-23, 14:57   

Mit$u napisał/a:
wracajac do hostingu:
Kod:
http://www.forum.qlive.pl/topics7/rozdajemy-darmowe-konta-www-i-subdomeny-dla-klanow-vt198.htm

artek takie cos wymyslil, jednak juz jedna strona postawiona strasznie mulila, jesli kontynuujemy akcje hosting inny jest konieczny

mulila ? dlugo sie ladowala ? z tym nie ma najmniejszego problemu mam kilka innych hostingow i mozna wznowic tą usluge, strony klanow beda sie ladowac bez wzgledu na ich ilosc tak jak ta strona: www.generi.pl

Odpowiedz do tematu