wybrać mapy (najlepiej zrobić ankiete)
jakiś prosty reulamin nakreślić (bez spinek taki)
poprzyjmować zgłoszenia i zrobić drabinke
ustalić terminy
no i ogarnąć te walki potem czyli apdejtować drabinki i takie tam
edit: a co do uczestnictwa w turnieju to ja bardzo chętnie
Jakiś regulamin trzeba stworzyć!.Nie wiem czy miał by być podział na grupy tzn 4osobowe grupy i 2 osoby wychodzą?Lub każdy z każdym.Aha ile osób by było chętnych?
Mi tam obojetne, tylko zioolo po prostu daj jakis czas na zapisy, to zobaczysz ile osob bedzie chetnych i na czym stoisz. Tak z góry raczej nikt ci nie powie czy uczestników bedzie 60 czy 10 ;p
QL Login: 4wgan Pomógł: 3 razy Posty: 174 Skąd: Syjon
Wysłany: 2009-05-12, 21:40
ja bym był a turniejem tdm! dobra reklama na kanałach irc (czym mogłym sie zająć ) lecz z organizacja gorzej bo mimo ze siedzę na wyspach mój angielski słaby jest więcej rozumiem na real niż pisanego xD
za napewno było by chętnych :)
_________________ Zabijanie dla pokoju jest jak pieprzenie się dla cnoty - Stephen King
ciezko teraz o turniej tdm na publicznych sv. na ta chwile ja jestem za liga 1v1@ qlive.pl ewentualnie pozniejsze poszerzenie chociazby o tdm.
btw. ja moge z ang troche pomoc ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum