QL Login: _Raz3r Pomógł: 4 razy Posty: 100 Skąd: Zabrze
Wysłany: 2010-12-27, 21:11 Syf i brak kultury na forum.
j/w. Jak wszyscy widzą ostatnimi czasy jest straszny bajzel na forum i nikt z tym nic nie robi , moderatorzy najwidoczniej nie mają czasu zaglądać na forum więc niech ktoś u władzy wybierze nowych co będą się chodź trochę interesować tym co się tu dzieje .
Pozdrawiam
Myślicie, że nie pytałem? Ale się (chwilowo) nie da. Coś się popsuło i admin nie może wejść w panel administracyjny. Trzeba czekać, albo ignorować takich, albo... się przenieść (mała strata bo ludzie i tak pytają ciągle o to samo nie racząc użyć opcji szukaj) -.-
_________________ Jeśli pomogłem, kliknij poniżej przycisk "pomógł" ;) thx
|
V
QL Login: _Raz3r Pomógł: 4 razy Posty: 100 Skąd: Zabrze
Wysłany: 2010-12-28, 14:12
Tu masz rację , że nie potrafią używać "szukajki" już o poprawnym pisaniu nie wspomnąć , żeby pisać z takimi błędami jak np. Zolcan to trzeba być podwójnie głupim raz , że nie wie jak się pisze ,a dwa przecież jest podkreślanie błędów w końcu czyż nie !?...
I jest niby tylko rok młodszy ode mnie phhh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum