Quake Live Forum

FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Turniej drabinkowy dla forumowiczów
Autor Wiadomość
wojted 

QL Login: wojted
  Wysłany: 2009-04-23, 11:20   Turniej drabinkowy dla forumowiczów

Co sądzicie o zorganizowaniu niekończącego się turnieju drabinkowego dla zarejestrowanych uczestników naszego forum? Jeśli byliby chętni i znalazłby się ktoś, kto zna się na organizacji takich przedsięwzięć to może warto byłoby o tym pomyśleć...?

zioolo 
:)

QL Login: zioolo
Wysłany: 2009-04-23, 13:18   

dobry pomysł... lecz lepiej zrobić drabinkę w formie stronki...

Zrobić podział ... 1v1---dla graczy
TDM/CTF/ itp----> Dla klanów

Co wy na to? zrobić ją na razie dla PL klanów a jak będzie możliwość można zrobić tabelke między narodową.Tylko że potrzeba osoby która by takie coś stworzyła i Adminów do pomocy :)

mur1nus 
You can't hide.

QL Login: mur1nus
Wysłany: 2009-04-23, 14:15   

Podział niekoniecznie, można grać drużynowe np. klan vs. gracze z forum.

Pomysł ogółem zacny, mimo, że kuleje w Duelach :roll:

sal 

QL Login: sal
Wysłany: 2009-04-23, 14:27   

Imo ciekawy pomysł. Ciekawym urozmaiceniem było by podzielenie chętnych uczestników na drużyny 2/3 osobowe. I granie dueli na podobnej zasadzie jaka była kiedyś w ligach warcrafta :D Za przegranego wchodzi następny w drużynie itd....

ChoLoK 

Wysłany: 2009-04-23, 14:33   

jeśli chodzi o TDM

z chęcią wezmę w czymś takim udział, z racji wolnego czasu mogę też wspomagać organizatorów, jednakże aż tyle klanów tutaj jeszcze chyba nie ma do CTF i TDM, drużyny np 3 osobowe mogą zostać rozlosowane z listy chętnych, 8-)
Na początek przydałby się dział informacyjny na forum z brakiem możliwości odpowiedzi lub na stronie głównej, w którym organizator będzie aktualizował listę uczestników po wcześniejszym zgłoszeniu np. przez emial lub gg

p.s
http://www.liga.qlive.pl/index.php

wojted 

QL Login: wojted
Wysłany: 2009-04-23, 15:08   

Ja myślałem raczej o turnieju duelowym. Wyglądałby to mniej więcej tak, że osoba z niższego szczebla może wyzwać na pojedynek osobę, która zajmuje 1 lub 2 szczeble wyżej. Rozgrywają mecz do 1 lub 3 zwycięstw i jeśli osoba będąca do tej pory niżej na drabinie taki mecz wygra, to zamieniają się miejscami. Oczywiście to wyzwany a nie wyzywający wybiera mapę, na której mają grać. I tyle. Domyślam się, że organizacja takiego turnieju to sporo pracy ale może znajdzie się ktoś pracowity...?
A jeśli chodzi o rozgrywki drużynowe, to zupełnie nie mam pojęcia jak miałyby wyglądać.

Sqr4 

QL Login: sqra_
Wysłany: 2009-04-23, 15:38   

chyba lepiej zrobić turniej dla forumowiczów, będzie o wiele łatwiej z organizacją
a jeżeli chodzi o taką niekończącą się ligę to tutaj znajdziecie taką lepsiejszą:)

zioolo 

Wysłany: 2009-04-23, 16:19   

jeśli chodzi o pomoc z chęcią mogę pomóc

marcin2242 

Wysłany: 2009-04-24, 18:49   

bardzo dobry pomysł! popieram!!!!

KNT 
jebitny chłopak

QL Login: KNT
Wysłany: 2009-04-25, 09:53   

Pomysł to i ja popieram ( ten 1v1, bo jesli TDM to max 2v2), narazie wszystko ładnie spoko, tylko trzeba kogos odpowiedzialnego, mającego sporo czasu, zeby to wszystko ogranął jak sie nalezy. Jesli wszystko wypali i będzie dobrze prosperowac, to i ja wezme udział.

zioolo 

Wysłany: 2009-04-26, 19:33   

tak jak pisałem z kimś mogę się za to chwycić !

Mit$u

Wysłany: 2009-05-09, 14:52   

jesli juz robic turniej, to lepiej polaczyc to z przekonaniem do siebie pasjonatow ql, czyli kategoria open ;]
zapisy na forum w odpowiednim temacie w odpowiednim dziale
uzbierac ekipe odpowiednia aby turniej jak najwiecej trybow gry objal

Odpowiedz do tematu