Quake Live Forum

FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
www.qlive.pl - REAKTYWACJA!
Autor Wiadomość
IMEK

Wysłany: 2010-03-02, 00:25   www.qlive.pl - REAKTYWACJA!

Cześć, jestem redaktorem portalu progames.pl, pod który podchodzi strona www.qlive.pl. Co prawda ostatnio było mało newsów ze sceny Quake Live, jednak powoli, systematycznie na stronie głównej pojawia się ich coraz więcej.

Jednak bez jakiejkolwiek motywacji (chociażby komentarzy pod newsem) odechciewa się pisać, skoro ma się świadomość, że nikt tego nie czyta i praca jest na marne. Zatem ilość newsów, informacji, wywiadów, relacji zależna jest wyłącznie od Was, czytelników. Komentarze, dyskusje to najlepszy motywator do pracy jaki znam. To wy tworzycie tą scenę, a nie marni pismacy (uśmiech).

Włączcie się w życie portalu, a na pewno z dnia na dzień ilość materiałów z serii Quake Live będzie rosła. Baa co ciekawe, otworzymy Wam możliwość obstawiania najciekawszych meczy Quake Live, a najlepsi bukmacherzy wygrają ciekawe upominki.

Zatem nie pozostaje mi nic innego jak tylko jeszcze raz zaprosić Was na stronę główną, stwórzmy razem pierwszy, oficjalny, polski portal gry Quake Live.

michal12 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2010-03-02, 12:45   

faktycznie jak zajrzałem na qlive.pl to trochu pusto jest, żadnych komentarzy pod wiadomościami.

wojted 

QL Login: wojted
Wysłany: 2010-03-02, 20:35   

Ja często czytam newsy ze strony qlive. Co ciekawe chciałem nawet kiedyś dodać komentarz i co się okazało...? Ze nie mogę! Po napisaniu komentarza poproszono o wpisaniu kodu z obrazka czy coś takiego i sęk w tym, że żadnego kodu NIE BYŁO. Nie dziwię się więc, iż nie ma tam żadnych komentarzy.
Teraz wszystko działa :shock: i komentuje się bez problemu... :mrgreen:

Mit$u

Wysłany: 2010-03-03, 16:29   

to sie zaklada konto, po to jest rejestracja ;]

wojted 

QL Login: wojted
Wysłany: 2010-03-03, 17:06   

Mit$u napisał/a:
to sie zaklada konto, po to jest rejestracja ;]

No tak... Wygląda na to, że problem był wtedy gdy byłem niezalogowany... :oops:

Spawnm 

QL Login: Spawnm
Wysłany: 2010-03-03, 20:28   

Lol... to może zamiast ukrywania obrazka i sprawiania wrażenia jakby strona była wadliwa dać wyraźny komunikat 'możliwość dodawania komentarzy tylko dla zalogowanych' ?

IMEK

Wysłany: 2010-03-03, 22:44   

Spawnm napisał/a:
Lol... to może zamiast ukrywania obrazka i sprawiania wrażenia jakby strona była wadliwa dać wyraźny komunikat 'możliwość dodawania komentarzy tylko dla zalogowanych' ?

Weźmiemy to pod uwagę, aktywujemy również autologowanie :)

[ Dodano: 2010-03-04, 18:30 ]
W dziale zakłady pojawiają się pierwsze spotkania, zapraszamy do typowania spotkań ;)

Odpowiedz do tematu