Myślę czy dobrym pomysłem byłoby zrobienie takiej listy klanów z góry w dół .Każdy klan by się mógł zarejestrować i mógł wyzwać inny poprzez opcję "Wyzwij" .
Gdy takie coś się stanie ,zostanie wysłany e-mail z wiadomością o wyzwaniu i że za jakiś 3-4 dni jest mecz .
Co o tym myślicie ???Myślicie że klany by tego przestrzegały???
również jestem za turniejami, jednak co 1-2 tyg to zbyt często. Dając np. 1 miesiąc turniej klanów , 1 dla wszystkich zwiększył byś ilość chętnych. Choć patrząc że proponujesz nagrody to pewnie i tak byli by chętni , choć robiąc rzadziej a z lepszymi nagrodami turnieje zyskały by na jakości.
Dodatkowo opisz jak byś widział te turnieje, kto najlepszy w wszystkich typach gier ?
Czy np. sobotni turniej wyłoni najlepszego gracza CTF.
QL Login: 4wgan Pomógł: 3 razy Posty: 174 Skąd: Syjon
Wysłany: 2009-08-24, 19:19
Shadow_Lord nie sadze że to by przeszło :) osobiście radziłbym wam założyć kanał IRc..
a co do turniejów bardzo dobry pomysł mógłbym nawet dodać parę groszy od siebie tzn
mógłbym za sponsorować breloczki z napisem quakelive(lub innym ). Można by je dodać jako gratis do większej nagrody.. wiec jak coś to wysyłam większą ilość na jeden adres bo z Anglii trochę mnie zedrą za większą ilość paczek..
Breloczki sa tego typu http://www.ddk24h.pl/obrazy/zdjecia/breloczki.jpg tylko z innym środkiem :) może nie są jakieś kozackie ale tylko takie mamy na magazynie i mógłbym pkilka zrobić dla dobra ogółu :)
_________________ Zabijanie dla pokoju jest jak pieprzenie się dla cnoty - Stephen King
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum