Quake Live Forum

FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Wyzwania klanowe

Co o tym myślisz???
Tak ,według mnie to dobry pomysł
62%
 62%  [ 5 ]
Nie ,to nie ma sensu
37%
 37%  [ 3 ]
Głosowań: 8
Wszystkich Głosów: 8

Autor Wiadomość
Shadow_Lord 

QL Login: Shadow_Lord
Wysłany: 2009-08-23, 13:03   Wyzwania klanowe

Myślę czy dobrym pomysłem byłoby zrobienie takiej listy klanów z góry w dół .Każdy klan by się mógł zarejestrować i mógł wyzwać inny poprzez opcję "Wyzwij" .
Gdy takie coś się stanie ,zostanie wysłany e-mail z wiadomością o wyzwaniu i że za jakiś 3-4 dni jest mecz .

Co o tym myślicie ???Myślicie że klany by tego przestrzegały???

Tu dałem screena (sry ,że w Paincie)

Lord_Verq 

QL Login: Lord_Verq
Wysłany: 2009-08-23, 13:04   

Bardzo dobry pomysł ale,tylko gdyby się dodało że każdy klan musi przyjąć wyzwanie wtedy to ma sens :)

NIE WSZEDŁ!!!

Mit$u

Wysłany: 2009-08-23, 13:31   

nie zapominaj ze kazdy ma swoj wolny czas i nikt nie moze byc zmuszony do gry. system clanbase jest fajny i taki niech bedzie.

ognos 
Administrator

QL Login: ognosek
Wysłany: 2009-08-23, 15:03   

bardziej myslalem zeby pojsc w strone turniejow co tydzien/dwa/miesiac z jakimis nagrodami, z systemem wynikow terminarza na stronie.

Spawnm 

QL Login: Spawnm
Wysłany: 2009-08-23, 15:55   

również jestem za turniejami, jednak co 1-2 tyg to zbyt często. Dając np. 1 miesiąc turniej klanów , 1 dla wszystkich zwiększył byś ilość chętnych. Choć patrząc że proponujesz nagrody to pewnie i tak byli by chętni , choć robiąc rzadziej a z lepszymi nagrodami turnieje zyskały by na jakości.
Dodatkowo opisz jak byś widział te turnieje, kto najlepszy w wszystkich typach gier ?
Czy np. sobotni turniej wyłoni najlepszego gracza CTF.

Mit$u

Wysłany: 2009-08-23, 17:13   

lepiej raczej lige trwajaca jakis czas, potem przerwa w lidze i jakis wiekszy turniej. liga for fun, turniej z nagrodami.

4wgan. 
Drum and Bass

QL Login: 4wgan
Wysłany: 2009-08-24, 19:19   

Shadow_Lord nie sadze że to by przeszło :) osobiście radziłbym wam założyć kanał IRc..

a co do turniejów bardzo dobry pomysł mógłbym nawet dodać parę groszy od siebie tzn
mógłbym za sponsorować breloczki z napisem quakelive(lub innym ). Można by je dodać jako gratis do większej nagrody.. wiec jak coś to wysyłam większą ilość na jeden adres bo z Anglii trochę mnie zedrą za większą ilość paczek..

Breloczki sa tego typu http://www.ddk24h.pl/obrazy/zdjecia/breloczki.jpg tylko z innym środkiem :) może nie są jakieś kozackie ale tylko takie mamy na magazynie i mógłbym pkilka zrobić dla dobra ogółu :)

Odpowiedz do tematu