Dzisiaj odebrałem wołanie przez email tak więc jestem by trochę posprzątać zarówno w tematach jak i w działach.
Dlatego proszę też was, użytkowników o to byście zostawiali w tym temacie informacje co powinno być sprzątnięte a co mogłem przeoczyć. Osoby które posiadają jakieś ostrzeżenia a zasłyną w tym temacie mają szanse, na odrobienie swoich ostrzeżeń (dotyczy to osób które posiadają ostrzeżenia przed rozpoczęciem sprzątania)
tak więc można pisać nazwy tematów, nicki użytkowników którzy zasługują na ostrzeżenie lub ban.
Sprawy organizacyjne:
Usuwam tematy które mają 0 odpowiedzi, posty które nie wprowadzają niczego nowego, ostrzeżenia za to co w regulaminie i bany za głupie tematy, reklamy itp itd. jak w regulaminie
staram się również o podniesienie mojej rangi która dawała by mi szanse na przyznawanie rangi moderatora, rangę będzie można uzyskać jeżeli osoba zostanie polecona w tym temacie.
QL Login: _Raz3r Pomógł: 4 razy Posty: 100 Skąd: Zabrze
Wysłany: 2011-08-27, 19:12
W końcu ktoś zareagował . Na ban zasługuje użytkownik starlancer2 co jest oczywiste .
Wcześniej już dostał bana (od ognosa chyba) ale jak widać zrobił sobie drugie konto .
Liczę , że będziesz zaglądać co jakiś czas aby porządek się utrzymał.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum